Suskunum kendime ve sana anlatamadıklarıma, Oysa bu sefer soylediklerin değildi yaralayan ruhumu.. Hayatın tum renklerini odunc aldığın yuzune ve gozlerine bile bakmaya cesaret edemediğim, kacak duşlerle yetiştirdiğim sevdamdı.. Cunku gozlerin kayboluşu simgeliyordu benim icin, cunku hayatı ve seni sensizce izliyordum bir koşede insanların arasından.. Ve bir turlu karar veremiyordum, kır cicekleri gibi ender,gokyuzundeki bir yıldız kadar cekici guzelliğinin nereden geldiğini.. Suskunum.. Oysa bu sefer farklı olmalıydı soylediklerim, Ne kadar cok isterdim bir bilsen, Guzel kelimelerden bir buket yapıp,yağmurlarla yıkasam,gokkuşağına sarıp aşkımı katsam.. Ve birden cıksam karşına. Uzgunum.. Bu sefer farklı değildi soylediklerim. Biliyorum ne diyeceğini, Susmandan korkuyorum, Seni gorememekten, Sesini duyamamaktan, Suskunum sana ve kendime anlatamadıklarıma.. Oysa bu sefer Soylediklerin değil ruhumu yaralayan.. Suskunluğun… bugunku son payla$ımım cok oldum galiba guzel nickler = http://www.frmtr.com/msn-nick-ve-kis...aman-imdi.html __________________