Binalar Hakkında Genel Bilgi Altın madeni Bu bina Altın elde etmenizi sağlar.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur.Altın madeninin seviyesi yukseldikce Altın uretimi de artar. Demir madeni Bu bina Demir elde etmenizi sağlar.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur.Demir madeninin seviyesi yukseldikce Demir uretimi de artar. Oduncu Kampları Bu bina Odun elde etmenizi sağlar.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur.Oduncu'nun seviyesi yukseldikce Odun uretimi de artar. Ciftlikler Bu bina Et elde etmenizi sağlar.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur.Ciftlik'in seviyesi yukseldikce Gıda uretimi de artar. Evler Evler, kalenizde sahip olacağınız nufus sayısını arttırır.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur. Askeriye Bu bina piyade birimlerinin uretimine izin verir.Askeriye'de şu birimleri uretebilirsiniz: Mızraklı piyade, Kılıclı piyade, Baltalı piyade, Gurzlu piyade, Kısa menzilli okcu, Uzun menzilli okcu, Tatar okcu eğitebilmek icin Demirci Atolyesi (2. seviye) ve Pazar Yeri (3. seviye) gerekmektedir. Askeriye seviyesi yukseldikce yeni askeri birimler basabilir ve askerlerin uretim suresini azaltabilirsiniz. At Ahırları Bu bina suvari birimlerinin uretimine izin verir.Ahırlar'da şu birimleri uretebilirsiniz: Kolcu, Hafif Suvari, Ağır Suvari, Okcu suvari.İnşa edebilmek icin: Askeriye (5. seviye ) ve Demirci Atolyesi (5. seviye ) gereklidir. Ahırlar'ın seviyesi yukseldikce yeni suvari birimleri uretilebilir ve birimlerin uretim suresini azaltabilirsiniz. Atolye Bu bina sayesinde kale kuşatmasında kullanılan Kuşatma Makinaları uretebilirsiniz.Uretilebilecek birimler: Koc boynuzu, Balistik Ok, Katapult (Buyuk Mancılık), Buyuk Sehpalı Yay.Bu binayı inşa edebilmek icin Demirci Ayolyesi (10. seviye) gereklidir. Atolye'nin seviyesi yukseltildikce yeni kuşatma birimleri uretebilir ve birimlerin uretim suresini azaltabilirsiniz. Pazar Yeri Bu bina sayesinde diğer oyunculara kaynak gonderebilir, kaynak alış-verişi icin teklif verebilir yada başka oyuncuların tekliflerini kabul edebilirsiniz.İnşa etmek icin başka binalara gerek yoktur. Pazar Yeri'nin uretim seviyesi arttıkca sahip olacağınız tuccar miktarı da artacak ve bu sayede ticaretini yapabileceğiniz kaynak miktarı da artacaktır. Demirci Atolyesi Bu bina sayesinde askerlerinizin saldırı veya savunma ozelliklerini geliştirebilirsiniz (Piyade'ye karşı saldırı, Suvari'ye karşı saldırı, Can).İnşa etmek icin başka binalara ihtiyac duymaz. Demirci Ayolyesi'nin seviyesi yukseldikce herhangi bir gelişmenin tamamlanması icin gereken sure azalır. Hastane Bu bina sayesinde, savaşta yitirdiğiniz askerlerin bir kısmını canlandırabilirsiniz.Bu binayı inşa etmek icin Evler (10. seviye) ve Demirci Atolyesi (15. seviye) gerekmektedir. Bu binanın seviyesi arttıkca daha fazla sayıda birimleri iyileştirebileceksiniz. Sur Sur, kalenizin savunmasını arttırır.İnşa edebilmek icin Demirci Atolyesi (1. seviye) gerekmektedir. Akademi Bu bina sayesinde uretebileceğiniz Soylular (Asilzadeler), duşman kalelerini fethetmek amacıyla kullanılır. Soylular'dan başka, Akademi sayesinde ırka ozel askerleri uretebileceksiniz.Binayı inşa edebilmek icin Askeriye (20. seviye), Demirci Atolyesi (17. seviye), Hastane (5.seviye) ve At Ahırları (15.seviye) gerekmektedir. Akademi'nin seviyesi arttırıldıkca Asilzade ve ozel askeri birimlerin uretim suresi azalacaktır ve de alabileceğiniz kale sayısı yukselecektir. Sığınak Bu bina, saldırıya uğradığınızda kaynaklarınızdan bir kısmını gizlemenizi sağlar.İnşa etmek icin başka bir binaya gerek yoktur. Sığınak'ın seviyesini arttırdıkca, daha fazla kaynak gizleyebileceksiniz. Depo Bu bina, elde ettiğiniz kaynakların saklanması icin kullanılır.Depo seviyesi arttıkca daha fazla boş yere sahip olacaksınız ve daha fazla kaynağı elde tutabileceksiniz.Oyuna başladığınızda elde tutabileceğiniz en fazla kaynak sayısı 500 olacak ve Depo'yu geliştirdikce saklama kapasitesini de arttıracaksınız.İnşa etmek icin başka binaya gerek yoktur. __________________