Merhaba arkadaşlar, Black OPS'u birde turkce yamayla oynayınca biraz mantık yuruterek Woods'un yaşadığına biraz daha inanmaya başladım.Ustelik bunu oyun esnasında kendim farkettim.. Olay şoyle: Mason Revelations bolumunde (Sondan ikinci bolum,, sorgulandığımız odadan cıkıp herşeyi doğru durust oğrendiğimiz bolum) en son Hudson bize gelip yumruk attğında bize Reznov'un Vietnamda hicbirzaman olmadığını,butun olanları Mason sorgulama sırasında beynindeki karışıklık sebebiyle Reznov'u kendi kafasında canlandırdığını anladı.Yani sorgu sırasında Vietnam bolumlerinde Reznov'u kendi beynimizde ,sanki ordaymış gibi duşunerek oynuyoruz..Birde; Rebirth bolumunde (Bowman'ın oldurulduğu Woods ile Rus Ruleti oynadığımız ve sonunda Kravchenko'nun olduğu bolum) en sonda Woods Kravchenko'yu bıcakladığında odadan aşağıya duşuyorlar.Bir patlama oluyor sonrada onumuzde golgeli olarak Woods bize ''Yanındayım Mason,seninleyim'' diyor sonrada birden golge aydınlanıp onun Reznov olduğunu goruyoruz... Şimdi,madem Mason Vietnam bolumlerindeki Reznov'u kendi beyninde hayal ettiğini duşunursek,O golge gercekten Woods'tu.Beynimizdeki karışıklık yuzune sorgu esnasında Mason yine Reznovu hayal etti ve Woods'u oldu zannettik... Yani Woods buyuk ihtimalle yaşıyor... Tamamen mantık yuruttum hicbir yerden alıntı yapmadım. Bir yandan cok sacma bir yandan mantıklı olabilecek bir olay diye duşunuyorum sizinle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum