Hayat oyLe bir noktaya getirir ki ınsanı ; - Eskiden "Hic Bitmesin" dediğin gunLere , keşke hic yaşamasaydım dersin
-
Hayat ; Cok şey oğrettin bana , minnettarım sana ,cok acı cektirdin . . Acı cekmenin beni oLgunLaştırdığını kafama vura vura oğrettin . .Buyumekse buyudum , oLgunLaşmaksa oLgunLaştım . . Ben ; Senden acıdan yana payıma duşeni aLdım . . Kimse kendini ağırdan satmasın en kraLı'nın bir kurşunLuk canı var anLadım
-
Sevgi ve sempati kaypaktır .. Sana yoneLdiği gibi ibre bir anda senden donebiLir . . Acı, kuskunLuk ve buLantı esas gercektir . . TuzLu duyguLar daha iyidir - Tam yeri şimdi bana şans diLe. Tedirginim eteğimdeki taştan biLe. Bunu yazmam bir intihar. Bile biLe sessiz kaLmam bir daha! Ne yaparsan yapim yine aynı sonuc. Ama yaşarken oLmek zor bir durum. Bunu kabuLLenip kendime geLmem şart. AcıLarın en onursuzudur aşk! - yaLan soyLuyor hakim bey . . esrar kokLattı tum hisLerime . . ayık kafayLa sevmedim onu ben ! - Ne seni unutmak gibi bir caba var yuregimde , Nede askimi korukLeyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabiLecek kadar gucLuyum , Ne de kaybetmeye dayanacak kaLbim var. - Kimi Sevsem Onun Hep Uzakta Bir Sevdiği Vardı . . Unutamadığı iLk Aşkı Yada Onu Terk Edip Giden SevgiLisi . . Kimi Derinden Sevsem O Bir Başkasını Derinden HatırLardı . . OyLesine Cok Sevdim Ki OnLarı , BaşkaLarına DuydukLarı SevgiLeri AnlatmaLarını Sessizce , İcim AcıyLa Kanayarak DinLedim . . Beni Yitirmekten Hic KorkmadıLar ; Cunku OnLara Gore FazLa İyiydim - KaLbi olan tek kız kupa kızıdır ! o da kumar masasında harcanir __________________