Kadınların Oynayabileceği MMO Oyunlar
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Kadınların Oynayabileceği MMO Oyunlar
-
27-09-2019, 00:38:458 Mart Dunya Emekci Kadınlar Gunu yaklaşırken biz de kadınlarımıza ozel minnoş oyunlar onerelim dedik. Bakalım bu ozel gun yaklaşırken oynayabileceğimiz Online-Multiplar hangi oyunlar varmış. At Zarını Kur Şehrini Monopoly denince akla At Zarını Kur Şehrini gelir ve orada bayılırım! En sevdiğim Online oyunlardan biri olan At Zarını Kur Şehrini tam da kadınların oynayabileceği muazzam bir Online Monopoly'dir! Kendinize ozel dizayn edebileceğiniz karakterler de cabası. Dragon Nest Turkiye Dragon Nest Turkiye hakkında fazla bir şey soylemeden sizleri videoya davet ediyorum! Dragons and Titans Neden ejderhalardan gidiyoruz boyle diyorsanız, ben ejderhaları cok severim. Bir kadın olarak oynadığım ve beğendiğim tum oyunları sizlere birer bire onermek istedim, Dino Storm Dinozorları sever misiniz? Dinozorlarla muhteşem bir dunyaya adım atmak ister misiniz? Rengarenk dinozorlar ve kovboylar olarak oyuna giriş yapıp, MMORPG'nin tadını cıkarıyorsunuz. Dino Storm'u merak edenler icin muhteşem de bir incelememiz burada: İNCELEME Trove Benim bayıla bayıla oynadığım mukemmel bir MMORPG! Minecrafta benzeyen ama cok zevkli bir oyun. Kaynak : Turkmmo Portal __________________