Turkiyenin gelmiş gecmiş en iyi muonline serveri ; MU-ADANA Version: Season6 EP4 Drop: 100% Experience: 99999x Max Level: 400 Resets: on Evet yanlış duymadınız Season 6 Serverımız yaklaşık olarak 4 yıldır online dir.. Deneyimli GM Lerimiz ve her konuda yardım edebilicek playerlerımız bulunmaktadır.. Server da butun eventlar acıktır; Blood Castle Devil Square Chaos Castle Crywolf event ws Vote sistemi mevcuttur her vote verişinizde 300 kredi kazanırsınız ve bu kredilerle siteden item yapabilirsiniz Vote veremeyenler forumda yada oyundan bana ulaşarak nasıl verildiğini oğrenebilir serverımızda +15 itemler mevcuttur Noria da +15 e basabilirsiniz Oyunumuzun Clienti GameGuardlı AutoUpdate li ve Anticheatli dir Hicbir Hile calışmaz Bu nedenle gonul ferahlıgıyla oynayabilirsiniz Yabancılarla yarısmamamız icin bir eksigimiz yok ZhyperMu Grudge Mu vs vs vs digerleriyle aramızdaki tek eksik Player siz Turk playerlarımız sadece Sizler gelip Serverimizde oynarsanız biz Turk un gucunu Dunyaya duyururuz AdanaMu Season6Exp:9999 Drop:100 ALL SEASON6 EVENT SIMPERIAL GUARD EVENTCASTLE SIEGE NEW GEN SYSTEM DOUBLE GOER EVENT WEBSHOP VOTE SYSTEM 7/24 UPTIME1GBIT AMERICAN DEDICATED SERVER ENYOJ NOW YENİ KARAKTER :: RAGE FİGHTER 0 LAGLA EĞLENCELİ ZAMAN GECİRMEK İCİN MU-ADANA OYUNLA İLGİLİ PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLAR OYUNDAN BANA ULAŞARAK YARDIM ALABİLİR RES İTEM WS ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIM EDEBİLİRİM OYUNDAKİ NİCKİM::: Erinys isteyenlerde server admini Lee ye ulaşarak donate set alabilirler siteden anasayfadaki shop kısmından istediginiz itemi begenerek alabilirsiniz Admin:Lee facebookta arama kısmına mu adana yazarak facebook grubumza uye olabilir ordanda istediğiniz bilgileri elde edebilirsiniz Website : google arama bolumune mu adana yazarak sitemize girebilirsiniz.Kusura bakmayın msjım olmadığı icin link veremiyorum Clientimizi indirin ve oyuna girin pişman olmazsınız..!
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Turkiyenin gelmiş gecmiş en iyi serverı