spartacus blood and sand ve kebap dunyası oynayan varmı ?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- spartacus blood and sand ve kebap dunyası oynayan varmı ?
-
27-09-2019, 00:34:09Oyunu kısaca acıklıyım altın ve nufuz ile item silah alabilirsiniz speed: hız brawn: guc vitality:can vitality her dovuş sonrası azalır enerjine gore hız guc can artırma secenekleri var bana kalırsa facebook parasıyla adam alın yeni thekoles cıktı ben cabarus'u aldım gercekten super oyunda her hafta yenileme oluyor yeni itemler silahlar daha bir suru şey doctore 7 gun surer 2000 altın veya 40 facebook parasınla alabilirsiniz karakterlerinizin hız guc can artımında yardımcı oluyor faber ise kesinlikle oneririm olmassa olmas itemlerin silahların tamirine yardımcı oluyor normalde enerji ile tamir ediyorsunuz 4000 altın 40 facebook parası medicals ise canını iyileştirmek icin 10000 altın değerinde 100 facebook parası bana kalırsa doctore ve medicals e ihtiyac yok faber en onemlisi bu silah filan 0 olunca tamiri dovuş yapamıyorsunuz enerji ile tamir ediyorsunuz ama zaman alıyor faber yapın bence her arena yerini tamamlayınca yeni arena kilidi acılır mesela adamın ozelliği 12 /24 hızı 17/25 gucu 30/46 canı sınır sağ taraf ve sol 100 dur 24 hızı 25 yapmak icin 10 dovuş kazanmanız gerekir dovuşurken oranlar yazıyor yuksekse yapın ama gelcek parada ona gore az olur.adamınız arenada olurse 25 facebook parasıyla geri cağırabilirsin veya yeni bir adam alabilirsin benim adam cabarus ozellikleri yazayım 99/99 hızı 100/100 gucu 100/100 sağlık bugun hızda 100 olucak mesela arenada 6 dovuş kazanınca speed up yazar sol tarafı 1 tane artırır ama item gosterirse itemi alabilirsiniz ama sizin iteminiz oradakinden guzelde excange denaire tıklayarak parayı alırsınız kebap dunyasına gecelim şimdi bu oyun gunde 1 kez 3 urun supermarketten fırsat reyonu kısmından alabilirsiniz diğer turlu facebook parasıyla alırsınız oyunda ilk başlarda level kasmak cok kolay ileri doğru zorlaşıyor tabi dukkanınıza arkadaşlarınızdan garson veya aşcı yapabilirisiniz yemek tarifindeki listedeki yemekler varsa oğren kısmına tıklayarak menune eklersin dukkan acık olması suresi ilk başta 30 dakikadır ondan sonra 30 dakika ucretsiz yapılabilir hep ama 30 dakikada bir bakman lazım oyuna 1 saat ve uzeri icin ucret alınıyor 24 saat 8000 altın bu oyunlarda arkadaş ararsanız beni ekleyin fatih parlakişik knight online eski carın resmi var __________________