50 kuruşLuk cikoLatanın verdiği mutLuLuğu, veremeyen insanLar var. Turşu kurar gibi hayal kurmayın her hıyarla.. Ve kufur gozyaşının ağızdan akmasıdır. Gercek şu ki; gun gelmiyor devran donmuyor. Herkesin yediği b*klar yanına kalıyor. Konuşmamız gereken şeyler varsusmamız gereken yerler ve yerinin gelmesine rağmen ağızdan cıkmayı reddeden kelimeler. Edilen yeminler vartutulmayan sozler ve ardında bir ceset bırakıp gidenler var. Nedenler var"nedenler".. Neden sevmedinler, neden gelmedinler, neden gittinler.. Hayatımızın icine edenler var. Bunu yaparken bize "seviyorum"diyenler. Kadınlar cicektir ve cicekler gubre ister. Yani; gul gibi kadınlar, hep boktan herifleri tercih eder.. İnan hic gerek yok. Şimdi sana kıymet versem; a.. koyar, kıyamete cevirirsin.. Sen bilmezssin.. O bilmez.. Hic kimse bilmez, bilemez.. Hatta ben bile. Bir tek paşa gonlum bilir.. Olana Şukur , Olmayana Eyvallah .. Her erkeğin gecmişinde gozbebeklerine gomulen bir kız vardır . İcinde olmayan , İCİNCE varolan .. Her "senin icin olurum" Diyene, "ol" deseydik keşke.. "Yalnız kalırdık belki ama; en azından ortalık coplukten arınırdı". Gitmekle gidilmiyor ki... Gitmekle gitmiş olamazsın; Gonlun kalır, Aklın kalır, Anıların kalır. El alem film yapıp Rambosunu kahraman yapar Bizimkiler film yapıp Padişahını zampara yapar.. Hamileyken sigara icerseniz beyindeki kalıcı hasardan dolayı cocuğunuz ev icinde atletli ve guneş gozluğu ile poz verebilir. Bişey diyeyim mi beyler icki şişelerinin arasında fotoğraf cektirince hicbir kız sizin icin ''aaay cok tatlı ya'' demiyor.Bilin. Hanımlar! Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat oyle olmuyor işte. Kotu bir niyeti yoktu aslında, sakarlık işte! Kalbimi kırdı gitti. Sevdiklerinize zaman ayırın, Yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.." Bazen arkasına donup bakması gerekir insanın; Nerden geldiğini unutmaması icin..." Aşk sevmesini bilen icin vardır ve karşılıksızdır. 'ne kadar seversen o kadar severim' gibi duşunmek aşk değil, tuccarlıktır! Kucuk Orspular Goruyorum. 13 Yaşlarında Ellerinde Son Model Telefonlar Boya Kupu Suratlar 19'luk Kıyafetle Dolaşan. Sevdiği Cocuğu Elde Etmek İcin Her Turlu Kaşarlık Yapan. Ailelerine Karşı Gelmeyi Marifet Sanıp Sozde Cok Aşık Oldukları Cocuk İcin Onlarla Kavga Eden. 7. Sınıfta Kimseyle Cıkmamış Olmayı 8. Sınıfta Opuşmemiş Olmayı 9. Sınıfta Yiyişmemiş Olmayı Dert Edinen ' Kucuk Orspular ' Diyorum Her Yerdeler. Tutacak bir el bulamazsam koyar cebime gezerim sıkıntı değil. Aslında beni seviyordu Sonra, aslını kaybetti. Kimi eğilir kırılmamak icin, kimi de kırılır eğilmemek icin.. Buyuduğunuzu zannedip LegoLarınızı bir kenara bıraktığınızda, egoLarınız tavan yaptı sizin. Kadınların alışverişteki mantığı Polislerle aynı.. '' Al bunu al al al" Allah'ım senden para istemiyorum pul ver bu kuluna postalanacak cok insan var ! Hayat Bir Hediyedir. Verilen Hediyeyi Beğenmesende; Verenin Hatrına Şukredip Gulumsemek Gerekir. Tuvalet gibi kızlar var , sadece ihtiyac gidermek icin . Sokak lambası gibi olmayın, kime yandığınız belli olsun .. Bazilariyla aramda sadece iki sorun vardi. Birincisi; ben onlara hic guvenmedim! Ikincisi; onlar da beni bu konuda hic yaniltmadilar! O beni esefle kınamıştı, ben onu Efes'le.. Uzulmuyorum. Bir gun diner elbet gonlumdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gun beni de bulur hayırlısı...
Bir yorumu cok gormezsiniz umarım. __________________