Arkadaşlar bağzı sozler bana aittir bağzılarıda hoşuma gidenlerdir hepsini burda topluycam (: -Kalbimin haddinden fazla carpma sebebisin ~ -Sen yazarken ağlarsın, o okurken guler. Hepsi bu kadar. -Bir kerecekik bende ozluyorum de. Rağzıyım tum yalanlarına ~ -(Emre) -Seviyormuş gibi davranmaktan bıkmayan insanlar var. ~ -Sen; seni seveni gormeyecek kadar korsen eğer, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur işte,durum bu.. Bizdeydi suc zaten Yuzumuze gulene kalbimizi actık .. ~(-Emre) - İlk once konuşmaktan korkarsın sevdiğinle, Sonra ona aşık olmaktan. Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte.. -Hatırla demiyorum Unutma yeter bana.. -Mutluyum diyorum,aşık mısın diyorlar. Mutluluğu aşkla bağdaştırmak ne kadar yanlış. Aşkın mutluluk getirdiği nerede gorulmuş? -Arayip sormasamda Unuttum seni sanma Dunya bir yana sen bir yana ~ (MFO) -Cok gereksiz şeyleri cok duşunuyorum. Sanırım o yuzden surekli aklımdasın.. ~ -Pişman değilim. Cunku ben sevdikce, sen hep canımı yaktın. Kalmaya ise sebebin coktu ama sen hep gitmeye bahane aradın... ~ -Hani soz vermiştik birbirimizee . Sen benim bende senin olacaktım -Herşeyini alıpta gitmelisin bence. Arkanda hicbir hayal hicbir iz bırakmadan gitmelisin. Gidersin bari acı cektirmeden gitmelisin . ~ (-emre) -Cok sahiplenmeden Cok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuclarından kayıp gidecekmiş gibi Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak.. ~ (CanYucel) -Aslında kırmak istemiyorum kimseleri; ama hayat bu, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri . ~ -Cehennemi iğne ucu kadar gorseydiniz .. -başınızı secdeden kaldırmazdınız. *ALLAHU TEALA -Emeğe saygı sadece 1 Teşekkur etseniz yeter (: __________________