sorunların hepsi birbiriyle ilişkili. 1.hotmail acılmıyor.''Done'' şeklinde sona eriyor. 2.msn acılmıyor. hatakodu geleneksel hata kodu.80048820 ancak ayrıntıları veriyorum şimdi. 1-hotmailin gibi bi kac sayfanında acılmadığı oluyor dns problemi sandım telekomdan dns istedim işe yaramadı java yuklu mu diye bir soru gelmesin yuklu.ayrıca başka browser yukledin mi? demeyin aşağıda zaten belirteceğim 2-msn live messenger acılmıyor hata kodu belli yukarda belirtiğim gibi fakat windows messenger account umu acıyor. live messengerın acılması icin gereken herşeyi yaptım mesela tarih saat,dll guncellemeleri,firewall ayarları,Explorer ayarları gozden kacırdığım bişey olduğunu sanmıyorum. ayrıca p3 bir makinam vardı ubuntu yukledim hotmail acmadı oda!linux un gaim i ile cift accountumu birden acabildim FekaT windowsta calışmam gerekli yeni bir board kıll yun tuy aldım xp kurdum dnsleri ayarladım. ne oldu dersiniz yine acılmıyor!benim uzerimden internete bağlanan bir bilgisayar daha var oda acamıyor msn,hotmail. ttnet 24 saat hizmet hattına bir ulaşabilsem ahh bir ulaşsam ordaki operatorlerden birine. şimdi soru şu sizce router modemimden kaynaklanan donanımsal bir problem olabilir mi bunu yapan.. yada modem ayarlarından gozden kacırdığım bişey olabilir mi?pppoe bağlantı kullanmıyorum , vpi-vci 8-35 ten farklı olabilirmiş telekomdan oğrenmem gerekiyormuş. modem de değilse tek problem kalıyor servis sağlayıcım telekom..yardım bekliyorum msn problem değil cozemiyorum diye kafayı yiyecem! __________________