chokta tınNN triBune WıNN WıNN...! 2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM ßu мuduя ßaηa яєωa qoяduğuη ?! кiмSєLєя вiLмєS, ßu ßiя кoяduğuм ! İki şékér vérsém kÂndırÂbiŁir miyim icimdéKi Cocuqu DÂh mutŁu dÂh mÂvi yÂrınŁÃ‚r uyÂnmÂya iKn édébiŁir miyim O'nu €limde Bir Kitap Sayfası İsTe Hayat, Tek Tek Ceviriyorum Hepsi Bayat..!! $uursuz ßéyinLérinizdéki,qérc&#23 3;ği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tukurukté ßén atıyorum SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!! Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı oNELi AsıL oNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ... ! insan maskeleri o yuzsuzluğunuze hic yakışmıyo !!.. SırıtıYorUM yusuNuze nefretiMle ĐokunuŁmÂmış ĐuşŁérim VÂrdı ßénim Кimséyé §oyŁémédiqim .. Vé Кimsénin ßozmÂsına Ĭzin Vérmédiqim ĐuşŁérim VÂrdı .. Ĭcindé §én 0ŁÃ‚n Ẵm §énin ßiŁé ßiŁmédiqin, ĐokunuŁmÂmış, КirŁétiŁmémiş , ßozuŁmÂmış ĐuşŁérim VÂrdı. ßéni ßu КÂdÂr MutŁu Єdén 0nŁÃ‚rdı .. Ήéя КÂяéѕi گiуÂн ฿σуÂимιş ฿iя ฿υŁмÂcÂуιм. Cozмéуé CÂŁιşтιкc Ĭciмđé КÂуЪσŁυяѕυи! Hep boyleydin sen..Ruh catlağıdan binbir renk sızıyor yine.. Kendi Ellerimle Cizdiğim Bir Ayrılık Tablosuna ... Caresiz ''Care''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Turlu Tuketemediğim Sensizliğin Murekkebini Uğrunda Harcamak Mıdır Aşk..? İctiqim biraydı hayalin Yakar bir siqara biterim ..! Dumanında yitip qiderim .. Yedi rengi gormeyen bir cocuktum buyudum GoLge gibi bedensiz bir hayata burundum İnsan yuzu gormeyen bir diyara suruLdum Yarını hic biLmeyen bir dundum bir bugundum Hayat cok guzeLdi durduk yere uzuLdum Her doğum gunumde neden bir yaş kucuLdum? Sen benim eksik yanımsın.. . eksiLen yanım.. şizofren yaLnısLığım Senden Korkum Olmasa Kurşunu Kafama Ellerim Hediye Alır ... Anlaman Zor ya " Neyse " Ahım Gider.Vahım Kalır ... héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé caLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR..! baSit biR inSan zaManı nasıL oLdurceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı duşuNuR.! biR buquN iKi yaRıNa bédéL qiBi.! héR i$te biR hayır héR hayırDa bir dé $éR yatılıdıR..!! yalnız kaLmak biR ilac mıDır_?yoKsa hastaLıqın Ta keNdisi Mi_? séNi sévMénin ucunDa oLum oLsa oLuMé ko$arak qidéRimM..! ßir hayat cizdim kndime, hapsettim kendimi icine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gurultu nie ? hér$éyiN biR sonu vaRdır.. i$té bu Da séNin soNunDuR..! diLim ozquR buquN hérkéSi kırabiLirm hak VéR..né hisséTTiqiMi buLamaDm haLa biR yanım 'céK qiT' biR yanım 'kaL' déR..!! buRda etiKet gecmeZZz. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar,buRası "Turkiye" YoqqH oyHLe! değiLim siZin qiBi oLmamDa qokDéLenLerDéN tukuRuCém suraTınıZa aLayIna x) baZén kaDéRi beLirLér yaZı yaDa tuRa. . giderim bu diyardan yureim bana kalmışsa... (!) Bilip soyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez.. Ya$amayI cok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de cok seviyorum =] kırSanDa birCok kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ? inSan oğLu naNkorduR değer weRmez kimseye .,bende inSan'm sonucta fasLasıNı bekLeme . . Oyunun adı aşk,kan ve gul - Sen katilsin bense maktul - Cek hancerini son kez op ve beni oldur..* kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] né oLDum deme ne oLCamDa déMe . . ne oLuyo naaNn Dé.) ehuhueh xD no paniC, no heyCan, béN koyCam séN susJan xD Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben... Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L xD CeHenneM boş. . . BuTun ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé, coZum senDé cNm zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ? *taNrı hepiNize birer yuz weRmi$.. ama siz oNu ba$ka yuZLere ceviriy0rsunuZ. CizGiLere BaSmaDan YuruYen inSanLarDAnım. - aRTiSt mi??. DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war...^^ dIş goRunuŞumLé yaRqıLama - yuRéqimLe aLqıLa taBi yuReğİn vaRsa. ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa... basTım muhRu goRecek gununu xD umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x))) Beni Seviyo Musun Dedim,Olesiye,Dedi İspatla,dedim,Gitti oldu ENAYİ senİ sevioRum saNa taPioRum . . saLaq şaKa yapioRum x) TakLitLErimden Sakınmayın Cunku Bana uLaşamıcanıs İcin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x))) DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım kRaLına yoL veRén aDam soYTaRısınImI duşunEcek. paRcaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBi,kimİnİziN ruHu,kimİnİziN,kimİnİziN beynİ yoK ) seN du$unursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et! benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD boşvEr benİ aLdıRma - bEn soylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa goruŞurus nasıLsa x)) saNma Ki peK de maSum,oyLE buyuK konUŞma,aşK dedİğin o yoSma - takaR boYnuna taSma qİt dedİm sAna giTmedin - biTTi dedİm anLamadIn - yaPıştın baNa cıkmıYoRsun,senLe bu dunYa bİr kabUs. aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yuRek kaC $ ? кιммιş вαηα кαяşı cıкαη ¢єzα кσуυρ єηgєℓ σℓαη goηuℓ ƒєямαη ∂ιηℓємιуσя ναя мı ιнтιяαzı σℓαη !!! OŁuм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi.! Sáикі έŁvέđà điyέсέģiм siмđi...>> ♥ ...вєη αѕℓα αğℓαмαм ∂єуιρ нєя gє¢є уαтαğα уαттığıη∂α αкℓıηα σ gєℓιρ gozuη∂єη ιкι ∂αмℓα уαş ѕuzuℓuуσяѕα єğєя υтαηcℓα ιşтє σ zαмαη αşıкѕıη ∂ємєктιя...♥ єℓєşтιямє вєηι вєgєη∂ıуѕєη тαктıя єт.. нσşυηα gιтмιуσмυуυм кαƒαηα тαкмα ѕ●ктιяєт.. ^ Meğer herkez tanışıyormuş mutlaka gerceğin ta kendisiyle..insan bunada alşıyormuş,dayanıyormuş tum gucuyle...^ Hepinizden Uzakta KaLmak.. SaLakLıkLarınızı Uzaktan İzLemek.. O Kadar EğLenceLi ki.! Sizsiz Hayat O Kadar GuzeL ki.! kimseler gormesin , kimseler biLmesin ...!!! BenimLe yasasin , oLsun bu sevda !!! karsima zamani alSam ne FaydDa ? sensizlik gonLum'e kiskaCc .... dDun qece sabahlLara kadDar aqladim qozlerim tum Ferini ßitirmisH ... Kohne bu gonLum unuttu Herseii .... Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ... ayrilLik PamukK olLsa yine acCitiRr... ßendki yurek sende olLsa anlLardin !...ßen 1 kadDinim sendDe adDam olLsayddin !!!! iCimDe 1iSyan akLim karisik , Harcadin sevgimi eLinde SoLduumm ... Pa$a pa$a qiDiYoR, Né iSTéDiqİmi o ßiLiYor,haKKım HéLaL qULé qULé, quL kOKLaMam Uzérİné... ßana İnanMaYan KaPımı CaLmaYan SéwqiLiDéN ßaNaNé..YuRéqi oLmaYan HiC qOzu dOyMaDaN SéwqiLiYé quLé quLééé...!!! SéSsİzLik İsTiYoRum..SaDéJé séNiNLé oLmaqq... qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé oLuRum SéNsiz ßéNi ßiR kO$éyé İtMéé.. ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİcİM..!! biraz seni bilirler,biraz beni,ama ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi derinlere cek beni kopsun korkuluklar sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın gunahlarını??? sorunum ağlamayı oğrenmek değil,gulmeyi unutmak!!! ..uYkum gİbi geLsene.. bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gonulde aşk olmayınca var bi hafiflik.. İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım gec oLsada!! herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN mİdem buLanıyoR gaLİba dunYa tuttu.. Oº°´¨ĄĸĻıΜ ВąşıΜđą đęĝĭĻķī,ŜēΒēΒīņī ΒīĻΜīŸōŗūΜ,Ÿīņē Ņāżāŗ đēŸđī Βīżė,ĄđıΜ ĢīΒī ΒīĻīŸōŗūΜ ¨´°º Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım . KahpéLiq |Koymaz |ßizé |ßizim |GonuLLérimiz|Kahpé|DéğiL |Ama |ßizi Unutanı ßizdé| Unuturuz Kahpécé| ..,||. ŞİmDi BasKalaRıNIn eLL€RiNe dOkuRsUn BiLeMeM aMa sEnİ BNim qiBi seVeCek qerCek bİrİNi aSLa GoreM€. .||.. , zayıF noktaLarımı buLup hep ustuMe qeLdiniZz..!! seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!! Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi! Siliyor Dunlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..uymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. asLa sewmeDin ßiLioRm asLa du$unMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!! bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..s*ktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!! suRatsıZLaRı kapıDan kovSam qiRmek isTeR bacaDan..!! aqLamakTan yaş mı KaLdı qozLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan oLunce mi anLayacaq.. ? ..^RésT Céktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYacaqım Dérqen ..Sén Cıktın kaR$ıma [»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«]^ $imDi DaHa ii anLı0rum Ki * Néfés aLmaK déiLmiş Yaşamaq..aTé$LérDé yanmaq qiBi BirşeY seNsiz oLmak !!! s0nsuzLuq OnumdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..