Gercek aşkların yalancısı oluyor insan Kendini doğru cıkarma pahasına. Duşlerimin Yıkıldığı Gece Butun Resimleri Yeniden Yapıştırmayı Denedim Her Seferinde Hep Bir Parca Eksik Cıktı .. Ruyaların seni terkettiğinde Gomulursun kaLbindeki Cennet yada Cehenneme Her Aşk bir Mavi Masal..anlatılmayan Değer vermek yanlızca matematikte işe yarar .. Zamanın gozlerinde,eski bir tılsım Masalların sırrını fısıldıyor .. Bırak anLamasınLar seni ben anLarım bakışından biLirim her hucreni .. Google'a Baktık Beyefendi Siz Bir Hicmişsiniz.. Sigara Kanser Yapıyor Hayat İse Verem Kendini Mutlu Hissediyorsan Merak Etme Birazdan Gecer Gecici Dovmesin Tanrı Cizdi ŞekLini .. Yağmur Olsam Yağsam Sana ısLatır mısın Kendini benimLe ? Kimse Sormadan KayboLsam goLgemde Herşeyi Unutsam donermiyim geriye ? AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRum..SozLeRime Toz Kactı, O kadaR! İlk Olmayan Sen Değildin Yalancı Bakışlardı ! bakışlarını Sevdim , Sonları yaşadım gozLerinLe .. Duygular yureğimde, Yıllarca boğuştu, Artık o deli nehir, Denizlerde duruldu.. hasretinden olsem kapını calan olmazdım bir damla yaş olsam gozunden dolar akmazdım adın sevgi olsa kalbimden soker atardım onLarın hayaL edemedikLerini biz eLimizin tersiyLe ittik.. Cekingen iki aşık, titrek eLLerLe umutLara uzanDık! Beyaz AtLı Prensimi Bulmam İcin Daa Kac Gurbaa Opmem Lazm Takma kirpikLerimi taktım saclarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni cıktım . Sanırım boyLe oLunca yanımdasın dmi ? Hayatı 2 Ucundan tutuyoRuz Tıpkı Lades Gibi..Ama Bu Oyunu sen kazanamazsın..Cunku hep [ " akLımdaSın " ].. Vazgec, direnme kalbim.. Vazgec, bekleme.. Sesini duyan yok.. Boşa sitem etme.. Senden sonra dunya kapkaranlık, kocaman, sanki yangın yeri, sanki suc mahali! Makyajın ve yuzundeki boyalarınla gururlanma ! Yollarda guzeldir ama altından kanalizasyon gecer Herkes ulaşılmazı oynarken ßen Yaşıyorum.. Sacma sapan dunyanızda devam edin coğalmaya Yureğine yazıldım, bekliyorum sıramı… kalpten kalbe dolaş gel, bende son bulacaksın… Ve artık beni sana bağLayan ipLeri kes geL Azad et beni İcimdeki cocuk yorgun, aşk icin şehit oldu… İnandığım ne varsa senle birlikte yok oldu… İster vur ister okşa… ister tut ister yolla… ister sev ister zorla… ben boyleyim. Yalnızlık eski bir ezber ayrılık alışkanlık… sensizlik bana dost bana eş… Umurumda olsa ağlardım. Sozlerden akarken delikanlı bir bahar... SEN TUT, BEN ASLA BIRAKMAM ELINI Mademki Şu Hayatta Yeri Doldurulmayacak İnsan Yok O zaman EskiLere sLm YeniLere DeVamM .. Gel KaLbimde Yaşa valla kira istemem Msnde 20 kisi acik, 2 kisi mesgul, 10 kisi hemen donecek, 7 kisi telefonda, 1 MAL'da Oturmus nickimi okuyor Sakladim olmadi, icime attim olmadi, bu yurek yandi dayanmadi seviyorum Kendine iyi bak derler, kursunu kafana sikip giderler. Unutmam diyenler unuttu, birakmam diyenler birakti. Gun gelir sende unutursun artık ot gibi yaşamaya karar verdim isteyen ezer gecer isteyen sarıp icer :P Kimi vardir olur aski icin, olurdum ama degmezsin! Sevene hasret yazilmis, sevgiye mezar kazilmis Bak gozlerime iyice bi bak , ben adami yakarimm Adın yuregimde yaziliydi; BIR ZAMANLAR. Pesimi birakmiiOr o kaybetiigim; YILLAR. Ne acilar cektiim, ne izdiraplar.. Gelmee artiik kapima ; SANA MUTLULUKLAR. BENİ BOŞUNA ARAMA BEN SENİN TELEFONUNDA DEĞİL KALBİNDE KAYBOLMUŞUM! Bu gun ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın Senin İcinde Ben Bitmiş Olsaydım Benim İcimde Sen Yaşıyor Olmazdın !! Serefsiz bir dostum olacagina , mert bir dusmanim olsun Sasretinle yanardim, gece aglardim. sanmaki sevmedim; canimdan cok sevdim Zincirledim Yuregimi Sende Seversin Diye Bekledim Bilseydin Nasil Sevdigimi,, Ozaman BELKI Sende Severdin .. Yollarına karmı yağdıda neden gelmedin? Hani Sonn Şansı Kaybettiğinde hayat Sunuyordu ?! Sen benim en beter halimsin artiik, Nasiil olsa gozumde hainsin artik, qorduqum en buyuk zalimsin Artikk.! Kimi OLUMUNE Sevdiiysem hep HAIN cıktı . ! Her Karesi Siyaha Boyanmış Bir Bulmacayım . Cozmeye Calıştıkca , icimde Kaybıolursun .. Jij hebt het makkelyke gekozen in myn móeilijke tijden (sen hayatimin zor anlarinda hep kolayi sectin) Sana iki ciift sóz etmeden qiden o serefsiiz seni OLESIYE değil OYLESINE sevmiss.! Zehir oluyor qeceler inan uyuyamıyorum, sabahlar ışık sacmıyor. Su an inan aglıyorum.!! Giderken kalbimide gotur, goturki kalbim Sensiz Kalmasin Gozyaşım sel olup kalbime Akmasınn Acırsan Acınacak hale gelirsinn Bundan boyle hasret olsun hayatta en guzel duşum .. Cenazen kalktı bugun icimden..Anneme bitti artık dedim tum iyi niyetlerimi,yureğimin saflığını kendi masalına goturdu.. Sensizlik bana piss koyuyor ॡ Ardindan Oylece Bakmak Varyaa Yaninda Durup Sana Uzak Olmak Varya; Nefesini Hissedip Dokunamamak EN AGIR ACIDIR BANAAA! Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken goturmuyor sevgiLeri yanında YanıLgıLarımı yuzume vurmayın İcimdeki cocugun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın..