MSN GOZKIRPMA Msn goz kırpma paketlerini yuklemek icin aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayınız... Sizlere ucretsiz olarak dağıtılan Msn goz kırpma paketlerinin bazı dosyaları, kurulumda sorun yaşamamanız icin .exe uzantılı olarak ayarlanmıştır. Lutfen download işleminden sonra dosyaları virus taramasında geciriniz... 1- Msn Goz Kırpmaları yuklemek icin oncelikle sisteminizdeki bazı dosyaların değişmesi gereklidir. Bu işlem sisteminize bir zarar vermemektedir, tek amacı Msn sitesine bağlanmadan elinizle goz kırpma yuklemektir.Asağıda linkten programı indirelim.. 2- İndirdiğimiz dosyayı calıştıralım. Dosya otomatik olarak windowssystem32 klasoru icerisine mswinsck.ocx , MSWINSCK.DEP, MSWINSCK.oca dosyalarını otomatik olarak kopyalacak ve varolan dosyaların ustune yazacaktır... 3- Bu işlemden sonra artık goz kırpma yuklemek icin sistemimiz hazır. En alttaki linkten goz kırpma paketi indirip acıyoruz. Acılan klasor icerisinden mcoinstall.exe programını calıştırıp, aynı klasor icerisindeki herhangi bir goz kırpma dosyasını gosteriyoruz. Goz kırpma dosyaları .MCO uzantılı olanlardır... 4- Msn Live Messenger programı acıp yuklediğiniz goz kırpmaları deneyebilirsiniz... NOT:Arkadaslar birkac şey ekleyeceğim; 1-)Usttteki 4 bolumluk yeri anlamadıysanız burdan degisik sekilde anlatayım. Once programı aşagıdaki verdiğim linkten indirelim.İndirdikten sonra programı acalım.Actıktan sonra pencerenin ortalarında "mcoinstall.exe" adlı bir program goreceksiniz.Bu program dışında yanında onlarca "MCO" uzantılı dosyalar olacaktır.Bu MCO uzantılı dosyaları tek tek "mcoinstall.exe" programının icine surukleyelim.Her birini suruklediğinizde 1 tane gozkırpma msn inize eklenmiş olacaktır 2-)Ben Nod 32 ile virus taramasından gecirdim birşey cıkmadı.Ne olur ne olmaz diye birde siz taratırsanız daha guvenli olur Az kalsın link i unutuyordum yaf http://www.msnlive.gen.tr/files/msngozkirpma.exe Verildiyse ozur dilerim... Begendiyseniz artık rep'lersiniz dimi?? Ya da rep size kalmış ama yeterki yorum yazın Kolay gelsin? __________________