yuzume bakmaya yuzu olmayan kişi arkami donup gitsem beni ozlermiki? ben boyLe değildim ne Zaman KayboLdum.. RuzgarLa dans ederdim ne zaman SavruLdm.. KeLiMeLer Seni anLattıkLarı icin MutLuLar aRTık ! aL git serceLerini sabahLarımdan.. Kalbimin Otesine Gitme,Kaybolursun.. Kendinden Kopmus Neyleyim?Acımazki Benim Bedenim.. esas oğlan masaLından cıkıyor esasLı sevenini buLamadı diye.. Ben bir sana verdiğim bir dua’nın kavgasındayım,BiLsen de biLmesen de.. Acıya baş goz ettiğin kac duş(uş)un kaLdı daha ? İlk Olduğumde 18 Yaşındaydm.İcimdeki Gizli catıkatında yeniden doğduğumda 18 yaşında. Bir şiirin icine sığındım, ayrıLıkLar dinince haber verin.. Sen gittin Lanetli tohumundan başka bir sevdaya yer kaLmadı bende.. Farzet ki bir ruzgardım, esip gectim hayatından... KayıtLara sevda hırsızı diye gecti adın dun aynı yağmurda ıslanıyorduk..Bugunse yagmurlar sadece gozLerimde... Tersine akan nehirLer gibi yaşıyorm aşkı. Durmuyor sana akışLarm! Duştuk / KırıLdık / DağıLdık / Oysa biz hep bir’dik.. Adın dudakLarımdaki en buyuk dua! Ebedi bezgin bi haLdeyim. AnLıyorum....Ben oLdukten sonra kıymete bindim!.. oLu doğmuş hayaLLer(im).. Sonsuz bir ertelemeydi hayatım.. seninle duşlerimi, heyecanlarımı, cocukluğumu, acılarımı aldattım... Ac geLmiştin, sevgime doydun ve gittin.. ParcaLanmış omrume yama yapıyorum bıraktığın huznu... Cesedimde parmak izLerin var! YaşanmışLıkLar(-ımız) tebessum ediyorLar her koşede.. Terkedilmiş evler gibi yalnız, mevsimsizim calınmayı bekleyen kapı ziliyim ben isimsizim. Benim sabırla aram acık..guvenimin beli fıtık hazinelerim sen de batık. Ruhum komada... Ruh olur mu? Ruhlarda olur, yoruLur senden oğrendim... Dinleme, kalp atışlarımı... Onlar coktan durdu... Nabzım karışmıyor artık, sesine! Tahrik oldu hırsım soyunuyorum kalpazan bakışlardan.Deli yanımı tuttun ey hayat! Lades .. Lanetlenmişlerin yureği(m) , yaşayan oluler mezarlığı.. Gomulenler yalnız insanlar değil, birde guzel duygulardır.. Uvey Cocuk oLmadım.. uvey anne olmadım.. uvey insanlık mı aLın yazım.. Dunya Donuyor Yine Donupte GeLiyor ustume ..* Susuyorum icimden bir ses yukseliyor Goğe doğru... SensizLik kanıma karıştı . . Gucum kaLmadı komadayım.. ayrıLıkLarında Sonu dar bir gun cıkıp geLecekSin , bekLiyorum.. geLişimin bir gidişi oLdugunu biLe biLe Seviyorum Seni.. Tutunduğum tum dalları kıran korkunc bir fırtınaydı yokluğun ! Omrume yuklenen; anlamsız tesellisiz bir hasretti yokluğun! Sen turkuler gibi yanık mısralar gibi hoyrattın... Şiirleri dilsiz turkuleri issiz bıraktı yokluğun! Avuntusuz gecelerin korkusuydu yokluğun! Mutlulukla sarmaş dolaş bir huzundun Kalemimi tutuşturan... Olumu,hasreti cumlelerime taşıyan bir ateşti yokluğun.. Namlusu yuzume donuk bir silahtı yokluğun! Duygularım ucgen bir bilmecede şimdi. Ne yana gitsem biraz daha Kor .. Sacmasapanlayabilme ozgurluğu ~ Yepyeni bir hayat bekliyor bilinmeyen İcinde umut var belki de yeni bir son.. Yalnızsındır kalabalıklar icinde Kim daha iyi bilir ki.. ~ Gibiler ulkesinde Gibi gibi sevme beni Ad koyunca buyusu bozulur diye İsimsiz izinsiz icinden sev beni... Adınız yok ki tadınız kalsın... Şimdi sigara dumanı yoLuma eşLik edersensiz hergun oLume eş değer.. Yarınlar kadar yakın icimde fırtına . her aŞk kendi masaLını yarattı .. Seni periLere.. ßeni kaf dağının ardIna attı ! Sil goz yaşlarını inan değmez bu aşka, Nasıl olsa bitecekti eninde sonunda Yalanlarınıza Kanan Kucuk Kız Yo.Ok Artık oylesine değiL oLesiye ! Senin Buyuk İhtimalle Yabancısı Olduğun Duşler Buyuterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Guzel Adını...
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kişisel İletiler