Kız : Sende Şeref Var mı ? Erkek : Hayrdır ? Sana mı Lazımdı ?
+ Aşk kac beden giyer? - xxxxxxxs. + oyle bi beden yok kii :S - Aşk var mı ki ? + Benimle cıkarmısın ? - Seceneklerim neler ? + Evet veya hayır. - Veya ♥ -Onu cok seviyorum. +Neden ? -Ne biliyim guzel sayı. Erkeklerin mutfakla araları cok iyidir aslında... Ceviz kırarlar, mercimeği fırına surerler, ayvayı yerler, armutun iyisini severler sonra bir cuval inciri berbat ederler) İphone'dan 0.facebook'a giren adam ile Ferrari'ye Lpg taktıran adam aynı kabileden bence.. Arap kanalında mac izliyorum, spiker ne derse babaannem amin diyor. -Seni cok ozledim. +Ne kadar cok ? -Ben Sabri'nin şutu,sen ise bir kale. Anla yani. -Hoşgeldin yurek. +Hoşbulduk ağız. (Yureğim ağzıma geldi ) GiDen UzakLaşTıkca KaLan KıymeTLeneCek SoLDan SaĞa İki KaLpLi En Zor ßuLmaCa Aşk'ı ßiRimiz CozeCek ßiRimiz De UzuLeCek Turk Rakısı İle Turk Kahvesi Arasında ki Fark ; Kahvede Gelecek , Rakıda Gecmiş Konuşulur. Pınar Labne yi ben buldum... Pınar A.Ş. nin sahibine La ibnee la ibneee diye bağırıyordum adamda uzaktan labnee labneee diye anlamış ve yeni urunun adını 'Pınar Labne' koymuş... Deyiş o deyiş patladı gitti
..Nizam Acıkgoz..
Ben inanmıyorum arkadaş ! Muzik ruhun gıdasıymış... Hergun dinlediğimiz şey değil mi bu muzik denilen illet ? Bi nevi sigara gibi binevi cay gibi... Bence muzikler dede sağlığa zararlı ibaresi bulunmalıdır. Her uzuntumuzde sarıldığımız değil mi muzik ? Hani her dinleyişimizde 'bizim şarkımız' diye kahrolduğumuz o muzik ? Ve yine o muzik değilmiydi her coşkumuzda bizi aşırıya kacıran ? Uzuntuyu sevinci olması gerekenden aşırı yaşatan değil mi bu muzik ? Bu yuzden muzik ruhun ne gıdasıdır ne merhemi sadece ve sadece aşırılığı yaşama sebebi...
..Nizam Acıkgoz..