Hangi kafayla yazıyoruz , bilmiyoruz " duygusal & karışık "
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hangi kafayla yazıyoruz , bilmiyoruz " duygusal & karışık "
-
27-09-2019, 00:14:08Hayatımı 2 kadına adamak istiyorum ; biri " Nasılsın Kocacım " diğeri " Ne Zaman Boşanacaksın Hayatım " desin .. Ben seni Allah' ın izniyle sevdim , Şeytana uyupta bırakmam.. Aklıma geliyosun Ruyalarıma da giriyosun Ee ağzına sıctığım niye yanıma gelmiyosun ? Sokakları bana cıkmayan bir şehir de Oksijen tuketimini bilincli yap Yokluğum , Nefesini kesebilir.. Herkes kaybettiği kadar icecekse , o masadan en son ben kalkarım.. Sevdiğin kadar sevilirsin aşk değil, ticarettir . Uzduğun kadar uzulursun beddua değil, ilahi adalettir.. İntiharı yasak saymasaydı din'im. . Ben de gozlerine bakmasını bilirdim . !!! - Benim olαn benimledir, bαşkαsında gorduysen, vαzgecmişimdir . Ne kadar makyaj yaparsanız yapın, Tebessum boya tutmaz.. Burada işler 3 şekilde yurur ; Doğru şekilde, yanlış şekilde , Benim istediğim şekilde.. Leş Kokan Hayatlarına Burunları Alışmışken , Başkalarının Hayatlarını Ahlak Bekcisiymişcesine Eleştirenler , G u l u m s e y i n , C e k i y o r u m .. (: ya DERDİME DERMAN , ya KATLİME FERMAN.. Biz bu devrin fiyakalı kaybedenleriyiz.. - gercekler canını yakıyorsa sadece hayal kurrr DEVAMI YORUMLARINIZDA İYİ FORUMLAR __________________