Arkadaşlar gordukleriniz olabilir ama bağzıları bana ait olduğundan eminim gormedikleriniz olmştur. Emeğe saygı 1 yorum yeter. -Sakın benim seni ozlediğim gibi ozleme. Canın yanar, cigerin sokulur, nefesin kısılır -Anladım ki benim icimi cız ettiren, ona vız geliyor. -Benimle beraber girmediğin yıl,sana girsin. -Ne yaptıgını bılmıyorum ama , benı kaybedıyorsun . ~ -Kac senelik adamların ne bok olduğu yeni cıkıyor , pardon adammı dedim ya ? -Fatmagul'un abisi diziyi 3 replikle goturuyor; ''bilmez o bilmez'' ''olur mu oyle şey mukaddes'' ''deme oyle deme'' -İlk dersleri uykum olduğu icin orta dersleri ac olduğum icin son dersleri de yorgun olduğum icin dinleyemiyorum ya. -.- -Telefonumun Alarm Sesini ''Ayağa Kalkmayan cimbomlu olsun'' yaptım... Sabah okula gitmek icin calınca Hic sorun cekmiyorum. -.- (FENERLİLERE GELSİN.) -Sevdiğin yanındaysa Dunyanın en mutlu insanısın işte başka acıklaması yok ~ -Soylediği her soz Kalp atışımı hızlandırıyor. Noluyor ya ? -Hava cok soğuk , "bi sevgilim olsa da beni ısıtsa" falan demicem , Allah dışarda kalanlara yardım etsin yeter. Amin. -Şşt . Sessiz olun . Şimdı herkes ruya goruyo . Bı kac saatlıkte olsa mutlular . Uyandırmayın ~ -Elinden bir hicbirşey gelmez bazen , oturup gitmesini izlersin ~ Aşk ve Komedi karışık. Bağzıları bana ait. Teşekkur cok olursa devamını getiricem __________________