2. KonumLa beraber sizLerLeyim OzenLe sectim hepsini Umarım beğenirsiniz uzatmadan geciyorum... DefTer aynı oLduĞu SureCe . Yeni bir SayFa acmanın ne GereĞi var ? _____________________________________________ beni GeceLere soRun. SabahLaDıĞım mahallemin koşeSine ! _____________________________________________ Kacınız CıpLak BedenLer Karşısında Sadece GozLerine Bakacak Kadar ' ADAMSINIZ' Diyen KızLar. Peki Siz Kacınız Şişkin CuzdanLar ,Spor ArabaLar, Nakit ParaLar Karşısında Soyunmayacak Kadar ' KADINSINIZ. ? _____________________________________________ HaYaT aCımasızSa, Sizde VicdanSız oLun ! YokSa... Canınız YaNar. _____________________________________________ ßir Yanım kuraLLara, yaŞanmışLıkLara, kabul Gormuş DoğruLara baĞLıyken ; ßir yanım Tam akSine ŞeyTanın Sağ koLu oLmamı SağLıyaCak KaDar KaranLık Ve TehLikeLi ! ' _____________________________________________ ‎' Zevkten ißareTse EqEr aşk denen iLLetiniz, isTemiy0Rum siZde kaLsn y0rgAn aLtı HisLeriniz . . . ! _____________________________________________ ‎' Bir kız opuşmeyi bilmiyorsa, , 1 adım geride değil 10 adım ileridedir. ! _____________________________________________ ‎+ askm bize gidelim mi? - neden ? + film izleriz. - gerek warmı ki? + sokaktami sewiselim m.k _____________________________________________ ‎- ***** s*kim ! + Duzgun konuş lan ! - Valideniz ile nacizade cinsel munasebet kurma arzuhali icerisindeyim ♥ _____________________________________________ ‎' Bir SevgiLimiz OLsaydı Uşumezdik , Deyip KaşarLık Peşinde Koşan KızLar, , KatLadığınız O EtekLeri İndirirseniz , Yine Uşumezsiniz , BiLin İstedim. . ! Kaşarları Namuslu, Cakalları Baba, Yavs*kları Unlu, Gevş*kleri Kral Yapan Bilim Dalıdır FACEBOOK (: _____________________________________________ Biz Sibel Kekili’nin bacakları gibiydik . Hic kavuşamadık . . _____________________________________________ Kim oLursan oL Sénde Benim Gibi İnsansın.Né Sénin Bénden FazLaLıqın Var Nedé Benim SendéN . ' AnLıcaqın ' Hérkez Ederi KadaR ' Devamı yakında __________________