Oncelikler İyi Forumlar Arkadaşlar Biz Ne Acılar Gorduk.. MeseLa.. Acı diye Votkadan vazgectik mi ? ' 3 YanLış 1 Doğruyu , 3 YanLız 1 Vodkayı Goturur ' Bira icmek gunah değiL , Birayı fıstıktan ayırmak gunah . - SevenLeri Ayırmayın ;D Bize CeLme TakanLara , TakLa Attıracak SevenLerimiz Var (; Yoldα yururken kendi kendime gulduğumu fαrk ediyorum Beni deli sαnαcαklαrını duşunup tekrαr gulumsuyorum.. - Rakıda Su Gibisin Be GuzeLim , Coktaa Lazımm DeeğiLsinnn ,) * * HızLı Koş ; ßeLki Kafamı YakaLarsınn ' Kafam Darphane Gibi , MiLyonLarLa Oynuyorum ' AsLında Biten , Her İcki Şişesinde Kendimizi Devirdik . ' ' Rakı Erkeğin Makyajı Gibidir, Bardak YeniLendikce Erkek GuzeLLeşir ,) * Yıl Başında İllaki Bira İcilir Keyfine Duşkun Olanlar İyi Bilir Koşeme CekiLdim GuLuyorum Size , Farkettim de ALayınız YaLansınız Bize . Sozum KaLbi Atan Herkese DeğiL , KaLbi ***** OLan Herkese .. Zaman Cok Değişti Kardeş , Eskiden CocukLar Kuş LastiğiyLe Kuş AvLardı , ŞimdiLerde ise Cebindeki ParayLaa Kız TavLıyor ,D Peşinde koştuğumuz hayaller... Bize yemyeşil gelecek duşler Bu Hayatta HayaL Kurmaktansa , GercekLerine Renk Katsana Bizde Herşey Karşılıklı İbaresi Gecerli Değildir.. Cunku Aşk Ticaret Değildir...! Ben GuzeL'e GuzeL Demem , Kafam GuzeL OLmadıkca Sırf sevgilinin yuzu gulsun diye, Bazen sacmalamayı goze almaktı aşk.. Sevişmek aşkın temeli olsaydı genelevler tapınak olurdu...! Gazeteden yapılmış ucaklar gibidir aşk. Hayalinde, cok uzaklara gidecektir. Tum umudunla fırlatırsın; O gider, yere cakılır.. Gercekler canını yakıyorsa sadece hayal kur.. Siz hayatınızdaki full As'la savaşmaya devam edin... Ben Rest'le sevişmek uzereyim.. KadınLar ' Esrar ' gibidir ufakLık . OyLe sadece seni seviyorum diyerek onLarı anLayamazsın . Zaten kadınLarLa erkekLer bir duman ihtimaLi kadar uzaktadırLar . Teoride cok icersin . Ama pratikte icine cektiğin duman kadar yakar seni . Burası Cennet OLmaLı , Heryer Yem yeşiL ve SomekLerle doLu ; Kovayı HazırLayanLar MeLek OLmaLı , Dumanı ALan KanatLanıyor ;D Maddeyi anLatma yaşa , herhangi bi ortamda aL bi kapak Sigara , duşLerini başLa kovaLamaya , o dakikadan sonra bağımLıLığın maddeye değiL korkma ; MutLuLuğa Değerin yok bea guzelim Hadi yol alda, yaylanışını gorelim CiğerLerimiz pis olabiLir ama , KaLbimiz temiz be sevgiLi #Seni Unutamadığım AnLar Var Desem YaLan ; TorbacıLaRa .Sor. Ne KimyasaLLar Var .Seni Kafamdan ALan . Sen gidince Dunya durdu mu sanıyosun ; Kardeş Dondursene şunu ) ßir İpte İki Cambaz Oynamaz . Ya Sen Duşersin Yada Ben İterim ELimde ki viski , Tenimde ki Riski AnLatsın Sana * ' Boş işLer bunLar ' dedi , DoLusuda var dedim .. Ayıkmadı . * Bu Zamanda KaLbi oLan Tek Kız ' Kupakızıdır ' . Oda Kendini Kumar Masasında Harcar . 'KoLay koLay sewmezdm asLnda.. 'GuLuşune DenK geLdiK. . Şimdilik Bu Kadar Arkadaşlar Bir Teşekkur Yeterli __________________