Bence Aradığınız Turde EN KALİTELİ LAF KOYUCU Nickler Olabilirler..! -2-
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bence Aradığınız Turde EN KALİTELİ LAF KOYUCU Nickler Olabilirler..! -2-
-
27-09-2019, 00:04:43bazılarını arkadaşlarım aracılığıyla edindiğim ve sizlerle paylaşmak istediğim nickler aşağıdadır. Beğenilerinize sunarım arkadaşlar... Abisi olan kızların, coğunlukla guzel olmaları evrenin bize; ''Cesaretin var mı aşka, carpıyor abim bir başka'' deme şeklidir Uşursen soyle hemen icimin camları kapansın... Sevgili matematik, artık buyu ve kendi problemlerini kendin coz. Aynı şakaya defalarca gulmezken, aynı şey icin defalarca ağlamak cok sacma. Tarkan şarkısında "mevsimlerine gore uyuyup, uyanmışsın" derken, sevgilisine resmen "ayı" diyor, kimse farkında değil... Mukemmeli dışarda aramayın cunku ben şuan evdeyim... Bebekliğimde anne sutu yerine alkolle beslemişler beni sanirim. Bebeklik gunlerimi herkes detaylı hatırlıyor, bi ben hatırlayamıyorum... Kucukken; hayvanlarla konuşabilsem ne ilginc olur diyodum.. Meğer yıllardır iletişim kurduğum bir suru hayvan varmış... Ya Japonlar ne yapsın? Nereye baksa eski sevgilisi... Nefret etmeye bile uşendiğim insanlar var... Kucukken annemin fırlattığı terliğe kafa atacak kadar psikopat bi cocuktum... Bıyıklı kızlar herzaman 1-0 ondedir, kıl payı... Sevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen cok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana don! İmza : PİJAMALI BİR DOST... Peki sen Johnny Depp'in gozlerinin icine bakıp "korsana hayır" diyebilir misin? Kac hafta oldu EGM'den mesaj gelmedi, kesin başka biri var.. Tıp okuyacak birisine neden coğrafya dersi verilir ki? Hastayı kaybettik ama uzulmeyin dağlar denize paralel. "Cekyat"ın ismini koyan adamdır benim adamım. Duz mantıktır, hızlıdır. Mesala "Avize"nin adını koyan adamla muhattap bile olmam... 50 kuruşluk cikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var ya, ben ona yanıyorum... Bedelli oğrencilik cıksın, parası muhim değil... Parası neyse verelim, Google Translate'i bi İngilizce kursuna yazdıralım... Uzerime titreyen tek şey cep telefonum... Tum ışık duğmelerinin icerde tuvalet ışığının dışarda olması niye? İş uzerindeyken biri ışığı kapatsın bizi yalvartsın diye mi? Yazı gelirse benimsin, tura gelirse seninim... Ay ben yanlış mı aradım diye şaşırma cumlesi mi olur lan? Yok ben yanlış actım... Yağmur yağınca romantik şeyler duşunmek yerine elektrik ne zaman kesilecek diye duşunurum. Bende boyleyim işte... Belki yağmura da gerek kalmazdı, insanlar bu kadar kirli olmasaydı... Sigara zamlarını protesto etmek icin yuruyuş yapan topluluk 10 metre sonra tıkanıp mola verdi... Kurban bayramı bitti ama hala aramızda kesilmemiş okuzler var... Her turlu kurban olunur.. - Bulent Ersoy __________________