Ocean City İsimli Turk Oyununa Yardım Kampanyası
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Ocean City İsimli Turk Oyununa Yardım Kampanyası
-
27-09-2019, 00:01:56Onur Uca tarafından geliştirilen Ocean City isimli Unreal Engine 3 projesi icinkampanya başlatıldı. Kickstarter'ın populer olması, henuz yapım aşamasında olan oyunlardan bir tanesini daha gormemize ve yardımda bulunabilmemize olanak sağlıyor. Ocean City, Unreal Engine 3 icin oyun yapımcılarına sunulan Unreal Development Kitile geliştiriliyor. Suruş keyfimiz icin hazırlanmış genişce bir şehir, bir metro sistemi, iki kara parcasını birleştiren bir kopru ve irili ufaklı goller gibi pek cok farklı yapı oyunun dunyasında yer alıyor. Oyunda secebileceğimiz spor otomobille veya bir off-road jiple cevreyi keşfe cıkabileceğiz. Oyun icin başlatılan yardım kampanyası 10, 50 ve 100$'lık bağışlara izin veriyor ve bunları sectiğinizde sizlere sunulanlar şu şekilde: 10$ - Ocean City bittiğinde oyunun dijital bir kopyasına sahip olacaksınız. 50$ - Beta testlere katılma izni ile birlikte oyunun geliştirilmesine yardımcı olabileceksiniz. 100$ - Oyundaki billboard'lardan birinde istediğiniz bir resim yer alacak. Kickstarter dışında farklı bir yardım sitesi kullanan oyunun ilgili ilanına buradan ulaşabilir ve tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. __________________