Msn Nickler'i 3
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●49 Görüntüleme
-
26-09-2019, 23:57:37+°+ DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GoNuL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DunYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim* SeNi SeVeNide SeVeRim* SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GuLuM DeSeM SoLaR GiDerSin* SaNa MeLeGim DeSeM UcAr GiDeRsiN* aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz dusun susuz* bir insan dusun mutsuz* bir gece dusun uykusuz* bir bahar dusun ciceksiz*birde beni dusun sensiz. Dal ruzgari affetse bile* dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken* Cigarettiyi Icerken. My Father Gordu Suc Ustu*I am Dustu Kic Ustu Very Happy Bir cicek sev hic solmasin* bir dost sev arkandan vurmasin* bir yuva sec hic yikilmasin* bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Gecsede_Yillar_Gecsede_Bir_Om ur_Boyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur. Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa* bil ki oldugum gundur. Guldum Aglattilar*Sevdim Aldattilar*Sarildim Biraktilar*Saolsun Dostlar*Sevenler*Sevilenler*Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda* oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin* uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur* hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak* Yildizlar Kadar Guzelsin! Aranizdaki Tek Fark* Yildizlar Miljonlarca* SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin* uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur* hayalde degil canimdasin. Delice sev*haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina* asta oldur beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·
» ;HÅ$®€TÏÑ¿L€»»& #165;ÅÑÐÏ»»GÕ 09;LU(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman*sevginin buyuklugunu anlatir... Biraz seni bilirler* biraz beni Ama ne bilirler* Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet*icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM* DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum* dua ediyorum parasutum acilsin. Gunese adini buzla yazan biri olursa* bilki o seni benden cok seviyor.. Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek olmektir bence * ben de sevmistim olmeden once Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen* yanima gel ki sana sensiz yasamanin* sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler * Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler* biraz beni Ama ne bilirler* Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer gunes olursun* Mavi giyer deniz olursun* Siyah giyer matem olursun* -Kimbilir belki bir gun* Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet*icimi ise sevginle donat... Not : Başka Forumdan Alıntıdır. Replerinizi ve Teşşekkurlerinizi esirgemezseniz sevinirim __________________