Msn messenger ile dolandırılmayın !
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn messenger ile dolandırılmayın !
-
26-09-2019, 23:57:29MSN''i acıyorsunuz ve arkadaşınızdan acil 500 kontor atar mısın mesajı geliyor. İnanmayın o arkadaşınız değil Medya sektorunde calışan bir arkadaşımızın MSN'i hacklendi. Bunun nedeni istenen adrese girip, hacker'a 500 kontor gondermemesi... Evet yanlış duymadınız, iş artık bu noktaya kadar geldi. Ortalık hackerdan gecilmez olunca, 500 kontorluk ucuz hackerlar turedi... Peki bu işi nasıl yapıyorlar diyorsanız, okurumuzun başına gelenleri okumanızı oneririz... İşte olanlar; "Sabah Msn listemde bulunan bir arkadaştan “merhaba, cok acil http://www.doyumsuzsohbet.8m.net sohbet sitesine gelir misin” diye bir mesaj aldım. “Ne oldu” diye mesaj yazınca, “cok acil 2 adet 250 telsim kontor yollar mısın?” diye karşı mesaj geldi. Arkadaşımın bu şekilde kontor istemeyeceğinden emin olduğumdan, dahası Telsim hattı kullanmadığından kendisini aradım. Bana Msn şifresinin calındığını ve kendisi adına kullanıcı listesindekilere kontor isteyen mailler atıldığını soyledi. Ben de msn deki kişiye hangi numaraya kontor istediğini sordum. Numara veremeyeceğini, kontor kart satın alarak şifreleri kendisine bildirmemi istedi. Kendisinin dolandırıcı olduğunu bildirince de 500 kontor yollamadığım takdirde msn adresimi hackleyeceğini soyledi. Ben kontor yollamayı reddedince benim msn'imi hackleyip kullanmaya başladı. Halen de kullanıyor. Ve kullanıcı listemdeki kişilere benim adıma mesaj gondererek yukarıdaki sohbet odasından kontor yollamalarını veya 500 kontor şifresi gondermelerini istiyor. Şu ana kadar kontor yollayan cıkmadı, inşallah bundan sonra da cıkmaz." Evet şimdi teknik bu... Messenger'ı hackleme tehditi ile ucuz yollu cıkar sağlamak. Bugunlerde messengerden her kontor isteyen arkadaşınız olmayabilir. Aman dikkat diyoruz!// __________________