Hoş 1 kactane msn nicki yararım dokunur umarım
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Hoş 1 kactane msn nicki yararım dokunur umarım
-
26-09-2019, 23:56:36∂єя∂i σℓαηı ∂iηℓєяiм,∂єя∂iм ναяsα ∂єя∂є yσℓ α¢αηι siℓєя gє¢єяiм… ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй odεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм! нєя ѕє¢ιм вiя кαувє∂ιѕтιя! вєηι кαувєтмєуi ѕє¢єηι вєη кαzαηмαк i¢iи υqяαѕмαм… нєяşєч вєи∂є вαşℓαя вєи∂є вітєя...! ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha caLı$ yada acI ceKmeye aLı$ ! UzuLmem Veya mutLu oLmam icin kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı oNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM oNémLi Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya CaLı$ .. Pé$imdé DoLA$ma oTur DérsiNé caLışş miİlletNn d€rdiİ bNn olm$hMm!..deMm€k kiİ zamaNnınDa İi koymu$hMm!.. ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи, уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя, уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αи... DerT oLmaz..cekip kapıyı cıkabiLirsn..Ben boyLeyim.. gercekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!! ỳapıℓαи ві coκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hicві şєỳi μиμτмαм..." SEVEN SEVER SEVMEYEN aLır ßa$ını GİDER BENİM DUNYAM HER TURLU DONER Orda burda Laf ediyomuşsun unuTTum die...aL bendende sana 2 kelime c0kta s3imde... KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN iNdiRMli quNLéRini ßiliOrm DehshetiM,ManyaqM,Laf SokaRim,YeRse uqRass ßakaLim. İnsanların Hayatlarına Saygı Duymaktansa İftira Atmayı Tercih Edenler,Ruhlarındaki Ezikliği Hazmedemeyenlerdir!... ŞşşşTTttt!!! HayaT Seni Her ŞekiLde Yaşarım FaRK eTMez !!!! TaRihe KaRışTı $iMdi YeMinİm ßiRanDa UnUtTuM SeNi İciMde SeNiN İcİn Y0k ßiLe KiNiM ßeNde $iMdi SeNde HeRkeS GißiSin haDi ben kucukken bilincsizce mıknatıs yuttum herkezde demir mi yuttu gelen yapışıoo giden yapışıoo Oz€nTi D€ğ!L!m Kim$eye oZenMem .K!m$en!nDe ßana Oz€nm€$ini i$temem. .HayaTımı Ya$arım $ıkıLmaM. .i$ine geLene $éKéRim .GelmeYene uKaLa HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméi hayaL eDmein.. Hayatıma Yeni Girenler! qiDmeyi duşunurseniz hic bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız duruB dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin.. Hani hérkés dér ya iLérdé ßunLarı hatırLayıp quLécéksin,, dié ßir ték ßu doqruymu$.. $imdi sana quLup qéciyorum.!! " MutLuyum " ordan anLadım.!!! [B]SeVmeq ELßette GuseL Seni Sevmem >YanLısHtı