Buyrun elime yeni ulaşan bir MSN furusunu temizleyen prg. programa şoyle bir bakınca gercekten furus un bulaştığı klasor ve reg kayıtları altlarına baktığını gordum amaaaaaaa kaspers in bu proram clıştığında oluşturduğu exe yi de furus olarak algılaması beni kıllandırdı acıkcası... program Documant end setigsin altında /aktif kull altında /local setings altında/Temp in altında RarSfx0 die bir klasor acıyor ve buraya kopyaladığı .bat lar ve .exe ile virusu kill li yor. .bat ların icine baktığımda gercektende virusu temizlemeye calıştığını gordum amaa dedimya KASPERS beni kıllandırdı... Programın acrığı RarSFX klasoru sonundaki rakam ..sfx1 , ..sfx2, ..sfx3 die devam edebiliyor. prog her calıştırdığınızda sıralı başka bumaralı başka klasor oluşturup bu klasore exe ve bat larını kopyalıyor fakat işlemi bitince zaten bu exe ve bat ları kendi siliyor.buda masum ve işe yarıycak bir program anlamına gelebir. ben bu kadar denedim.forumun diğer mubtelaları ve proflarından bu cleanra bakmaları ve diğer kullanıcılara bir olur vermelerini bekleris kii işe yarıosa millet kullansın. ekli dosyalar: clen msn virus:bahsedilen programın kendisi prg işlemleri jpg: prgramın calışması esnasındaki yaptığı işlemleri gosteriri amaaaaaa: KASPERS nin verdiği virus uyarısnı gosterir grşmek uzere...... __________________