>>Grand Theft Auto TuRKeY MoD v5 Cıktı! Merhabalar Oyunum GTA TuRKeY MoD Serisinin Final Surumu v5 Cıktı! Yamaları toparlayıp, duzenleyip Sağlam bir versiyon yaptım. Bu versiyonu Final yapmayı planlıyorum. Fakat ilerde belki v6 yaparım. Neyse cok uzatmayayım. Oyunda bulunan Ozellikler; - Oncelikle Bu surumde %100 Oyundan atma hatası yok. - 100'e yakın Arac eklendi(hava aracları, arabalar, deniz aracları, Hızlı Tren vb.). - ENB Series eklendi. - Dokular Değiştirildi.(Ağaclar, yollar, cimler, otlar vb.) - Sesler Değiştirildi(Menu sesleri, araba sesleri, ucak sesleri vb.) - Guzel Cleo modlar eklendi. - Bim, Kipa, Petrol Ofisi, Galeri vb. yerler eklendi. - Camii Eklendi. Camii'nin icine giriliyor. Oyunda Saat 12 civarında Oğlen ezanı okunuyor. - GTA 4'ten ozellikler eklendi. - Animasyonlar değiştirildi(Karakterinizin yurume, koşma, yere duşme stilleri vb.) - Yeni Silahlar ve Gercekci Sesleri eklendi. - Gokyuzu değiştirildi.(Gercekci bulutlar, Guneş, Ay vb.) - Efektler değiştirildi.(Patlama, olunce akan kan, arabayla topraktayken cıkan duman, Nos alevi vb.) Bunlar Moddaki ozelliklerin sadece yarısı! Hepsi Seni Oyunda Bekliyor! Detaylı ozellikler Altta linkteki sitemde yazıyor. Moddan Goruntuler;(Not Bazı Goruntulerde Radar ve Hud Farklıdır Yapım Aşamasındayken cekmiştim. Oyunun Orjinal Radarı ve hudu GTA V'dir. TuRKeY MoD v5 İNDİR: Buraya Tıklayın! İletişim: [email protected] Facebook __________________