ßîzdé SÂßÂH oLmÂz, ßîzdé GunéŞ DoğmÂz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmÂk Sîze YaKıŞmaz... TopLumd Hép îtîLîrîz SanmaKî ßun îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!! Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.. Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz... Eğer bir gun ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GozyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLcaLmasın... Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...! Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz Dunya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa obur dunya bizim olsun.para şohret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz gecen yuzyıl değil.seninle gecen bir gun benim olsun aşkım. Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz. Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz. SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Bir gun sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir ozlem sarar ağlarsın: Geri donmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gozlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kacsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni. __________________