Karışık Nıckler. Kopyala Yapıştır :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Karışık Nıckler. Kopyala Yapıştır :)
-
26-09-2019, 23:54:15Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK! Sakın Dokun(MA)İcim Yanıyor sen dokundukca!] ●๋:●๋:●๋: Ben [dur] dedıkce Sen [vurdun] bu yaralı kalbıme(!) √ Oyle kolay olmamalı YAR(!) aŞk Bu? Oyuncak mı Yar(!) |||||||||||||||||||||| Git artık! Suskunlugumun Katili, Kelepce vurma ozgur dusuncelerime! |||||||||||||||||||||| Sakin arkana bakma, sakinnn Dedim ya, Kaldiramazsin dilimin pasakli kufurlerini! Simdi ebediyete kadar sus, "silindin" “Eksilen de siz ,eksilten de Değer bictiğim halde değersizleşen de…” |||Alfabenin Tanımlayamadığı Uc Harf: A,Ş,K|||| gelişine bir fazla veriyorum ustu kalsın gidişinin…! Vakit sen zamanı şimdi SeN deqiL gosLeriNdi ßenden ayRıLaN… CaResiZ ßi kaLpten faRkıM yok! qiTme kaL deseNde qidiy0ruM ßeN…! ßeNi uzaKLAra itMe SapıNa kadar erKekte oLsan kadıNa eL kalkMAz Y0Lcu y0LuNda qeRekHade yayLan bi melek daha oldu Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri ♥GeLiP GeCiCi RuzGaRLaRa Bu KaLp HeP A$IK♥ Biz ne erkekler gorduk , gul gul olduk Sev ama mevsimlik olmasın, yazın acıp kışın solmasın Herşeye rağmen mutLu bebeİm beni terKetme oLurum seNsz beNi bi koŞeye İtme HeR seveN sevdiqiNe kavu$saydıııı !!! anLadn seN oNu мαкуαנı ιуι уαρıℓмış вιя ∂uηуα Seninle sonsuzluga kavusacagim Bedeli coktan odenmiş bir sevdayı neden kanatır zaman gozlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor icimi dudağımı kanatıyor şiirler Anlaşılmaz Bir Yanım VarOldurmeye Hevesli pembe kaplı hatıra defteri geride kalmış tozlu gecmişim gozlerimden gokkuşagı akar oldu benim yıldızım hic sonmuyucek sevdiyseN beNi durma qiT! aLıştım beN seNsizLikte koşeme cekiLip qunLerce ağLamaya sen beni Hic sevmedin ki meLankoLik ruHumLa aqresiF tavırLarıMı birLeştirdiM ortaya cıkaN yeNi beNi seN şimdideN soNRa zapTeT bakaLım! ††† piyensezzLere kmse karışamaZ ††† ne zamaN haykıRıRım acaßa seNi sevdiqiMi kaRanLık dunyaMda! Нaηί uηuтмuşтuк тuм чaşηaηlaяı! cok qorduquN eLvadaM oLduM qozyaşLarıNda piyens*Mi kaypeTTiqiM kuccucuK odamDa kaybeTme SıyaSı keNdiMde** sevdiM sonsuZ mutsuzLuğu aşkıM UmutsuzLuğum artıK kayboLduğum sevqiLerimde buLduğuM karamsıarLığım da tek carem oLdu eveT sevmedim seni oLumune cunKu biLinmezLikte kaybetMeye kıyaMadıM seNi nasıL ki gordukLerim kadar varsam duNyada biLdikLerim kadar Da susKunum hayaTTa kabuLLenemediM terkediLişimi Ve unuTamadıM aLdatıLışımı icimde sonsuz sen buyuTurkeN seN varya seN seN beNim kaLp*m caLdıN coqq buuK ama Bitanecik hırsız*M --->sevimLi pisiciK]!![ bourTLenLi jeLiphoNn :dndrm qideNiN ardıNdan bakıP ağLanmaz! kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén wàzqéCd¡m hér$éydén ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DuşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yureğime! Tum biLdikLerini siL karanLık seNiN oLsun! *Ruhsal cokuş modu! oЧsαki oŁuηecek birseЧ Чokmus Gidiηce seη Чαsαηαcαk birseЧ oŁmαdiği kαdαr kendiMi tutamadıM işTe qeLdim yaNıNa unTmadııqM teK mahLukaTsN teßrikLer GozLerMm SeN SeN bKıor Bu aRa TarF ediLeMez Bir MutLuLqum Var Syende