Aşkı zirvede yaşayanlar icin kara sevdalı aşk nickleri Sen Allah'a dilenen bir dilek, gozlere uzanan ellerimsin. Sen gozlerimden suzulen yaş, tek duşuncem hasretimsin. Sen yaşadığım omur, sen her gece ruyama giren biricik sevgilimsin... Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın. Benim incimdin. parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum. Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. Bizim şiirlerimiz acıklı, sevdalarımız surekli olur. Buralarda şiirler kağıtlara değil yanık kalplere yazılır. Hani insan ağlamak ister, gozlerinden yaş gelmez, hani gulmek ister, yurekten gulmez! Hani birini bekler o hic gelmez, hani onu severde hic soyleyemez... Tam soyleyeceği zamanda o başkasını sever ya, işte o zaman insan olmek isterde ECEL gelmez.. __________________