kullanılan tum mailleri bulan program
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- kullanılan tum mailleri bulan program
-
26-09-2019, 23:52:07Cvp: TaM 21 TaNe MsN RoBoTu ------------------------------------------------------------------------- http://www.frmtr.com/showthread.php?t=367903 den alınıp derlenip bişiye benzetilmeye calışılmıştır.... bende merakla baktım tum sayfalara işte sorular 1 hangi bot neye yarar 2 turkce bot var mı? 3 kendi botumuzu yapabilir miyiz? Nasıl? 7 sayfa bundan oluşuyor :s [email protected] - Microsoft Encarta veritabanını kullanarak sorularınız geniş bir icerikte yanıt veren robot. [email protected] -Vidoları gosteren zeki bir robot, belki geleceğinizi gorebiliriz. [email protected] - Klasik ve geniş sohbet robotu. [email protected] - IM’deni sarı sayfalar. Yakınızda neler var bakabilirsiniz. [email protected] - Ozel birilerine tatil hediyesi bulabilirsiniz. [email protected] - Hollandaca sohbet robotu. [email protected] - Aradığınız işi bulun. [email protected] - Cok doğal bir sohbet robotu. [email protected] - Amazon.com ‘dan alışveriş yapın. [email protected] bu cok guzel bi robot sohbeti hoş yani [email protected] kendi halinde bi robot buda [email protected] robot iste [email protected] ustteki robotun kardesi -------------------------------------------------------- adres: [email protected] bol sohbetler artık bu da tamam... eğer bot yapmayı oğrenirsem belki anlatırım burda konu sahibi bile bakmamıo buraya heralde yenisini acarım demiştim actım ... __________________