Kafayı yedirtecek bana fifa
FIFA0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Serileri
- FIFA
- Kafayı yedirtecek bana fifa
-
26-09-2019, 23:51:36Beyler artık sinir hastası olacağım bir konuda sizden yardım istiyorum. Olduğu gibi anlatayım size; Beyler şimdi fifa 17 de teknik direktor modu acıyorum Bende bir tanede F710 kol var kuzenimle birlikte oynamak istiyorum 2 kişilik sorunsuz oynuyabiliyoruz fakat ben klavye, kuzenimde kol ile oynuyabiliyor Oyuncuya kilitlen şeysi var ya işte o beni kanser edecek Ben tek oyuncuyu yonetmeyi seviyorum kaleci falan olsun daha cok keyif alıyorum Ama klavye ile tek oyuncu yonetemiyorum kilitlenmiyor Kilitlemeyi yapıp maca başlayınca veya menuye donup geri kilitleme yerine girince yine "Herkes" olarak değişiyor Kol ile kilitleme yapılıyor, veya klavye ile karşı takıma gecip orada kilitleme yapıp oynuyabiliyorum. Ben kuzenimle aynı takımda nasıl klavye ile tek oyuncu yoneteceğim ?? Bugun nasıl olduysa bir maclık klavye tek oyuncuya kilitlendi ve kolda diğerlerini yonetiyordu ama nasıl oldu bilmiyorum. Bunun ayarını nasıl yapabilirim ? Ayrıca bide belirteyim belki onemli ayrıntıdır herkeste mi oyle bilmiyorum ama Klavye kumanda 5 Kol ise kumanda 1 olarak gorunuyor. __________________