Sagoyu anlamak icin gerek biraz bilgi Goremeyeceğim kadar soyutsun nerden baksam tek boyutsun. Her sanatcı acılarıyla yoğrulur SaGo gercekle doğrulur! Vurgu tonunu koruyan adam bu işin piri (ben). Ben Turkce Rap’i oldurdum sizler yaşatacaksınız. Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız.. Sabahlarım guneşe donuk gecelerimde ay. Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Kopeklerin bile vefası seninkinin yanında iyidir.. Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor icimden Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım. Hasretleri gonlume alıştırmalıyım.. Kim daha iyidir kıyası boşa bir iş ve sacma. Yaradılışta hepsi aynı işin sırrı buyuk yarışta.!!! Sizin şarkılarınınz harbi cocuk şiiri.. Zaferler kadar yenilgilerde efsanedir tarihte.. Hislerin dokulur ellerin bak boş kalır. Mini mini bir kuş donar donar kıcı acıkta kalır! Ayakkabılarını istikametime cevir ki yuruduğun yollar doğru olsun Ki isabet edesin ki isabetsiz giden oylece gider Yanlış fikirlerden yanlış bir sen yaratıyorsun İnsan oyle yaradılış ki Duşunur- Taşınır- Hamle Yapar.. İznim olmadıkca alamazsın bendekini benden Pozitif olana dek negatifim... hıyar gibisiN..yoğuRdun iciNe duşsen cacıxx oLursn.. O yataktan bu yatağa yatıp takılıp sızmışsın Bu zihniyetle aşkı yorgan altlarında aramışsın(Aferin) Erkek alana dek istediğini sanarsın ki Romeo Ne diller doker ki teslim olur kapana Juliet. Kadınlar hassas ve hisli dilekler iclerinde gizli Hatırla iş bitince kac Romeo gaddarca gitti Son sozun yetmeyeceği yer mahşer.. Ayakkabılarını istikametime cevir ki yuruduğun yollar doğru olsun İnsan hic bi zaman tek değildir.. Bir duş kurdum bin duşundum duştum ben! Ağızları lahım... filleri kahverengi Bulunamaz Sago’nun dengi Bilekle gelen emekten yemekse huner demek Bunun icin savaş gerek ! Giy ateşten gomlekleri bir bir yansın uzerin ve dahi kır topraktan comlekleri zaten tedirgin halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim.. Topla cıkar nedir sonuc Her kıyasla dilime değer Bıcağa ait keskin uc Kimdir suclu kimde suc Tuzağı duşeni iplemez yeni bir ava kovalar avcı Sen karar ver bu olayda kim hakim kim savcı. Kadın olmak zor bu kadar acımasızlık surerken Hemcinslerim abazalıktan oduncasına yanarken.. Taksim fuhuş yuvası partyler karı-kız kazanı derken Koleksiyonuna yeni bir bebek ekle sabah guneşi doğarken.. İςiηdєγiм σγuηuη вuSвuтuη haγaтıмa мuSaLLaт σLdu şohяєт uη.. “ateşten gomlekler topraktan comlekler ne maymundan geldin ne de seni getirdi leylekler sago ya kulak ver!… Nerdesiniz guven abideleri cesaret haylazları Gosterin bana 62 den tavşan yapan hokkabazları Belirleyin karşımda durabilecek tum kufurbazları İlahi merhamet sarayı ya hannan? Sensin rana- sensin- mana- sensin rahman -sensin canan dayaNmak davraNmaktan zoR.. haydi başLasın ceFa..bu ŞarkıyLa odeNir veFa..azda gerekir iKdiFa.yokLukLa surer..deRdi seFa..guNde kac kez gorevinden edeRsiN istiFa..RuHA GEREK ŞİFA !! dıŞaRıda karanLık icimde gizLi peRteF.. ummadığım taŞLar baŞımı yaRar.. noLur yaNi bu sarkıyLa koysam..eN guzeL cocuğu ortaya..HEEEEEEEE...noLur HHéééé.. aL koydum iste.. bi guNe daha eL saLLadım..giden gitti.. var gucumLe savaşıp catıŞmaktayım..yabancıLık cekip aLıŞmaktayım.. biLgii..biLim demek..kendini bilmek demek..hayat demek deildir sabah*oğle*aksam yemek yemeK.. вєη кuş gяiвi Sєη тawuк zaFєяLєя кdя γєηiLqiLєя кadaя єFSaηєdєiя тaяihтє beNm bir sıRRım vaR acıKLanmayacaK kadaR SIR..buNdan cıkaR hıR icindeyim oyuNun busbutuN. fesatLar kapıma vardıLar..eLLerinde guLLerLe.işLerine geLmediğimde saLdırdıLar..ayNı guLLerin dikenLeriyLe.. yine kızarıyoR sigaramın ucu..goRunmuyor hayaLLerimin ucuBucu.!! beN biRazdan yoLcuyum.. gucumuN yettiğiNce..ocumuN ağarLığınca..sozumuN kuvvetiyLe cabaLarım.. gidebiLcek en uzun yoLLara kendimi hazırLArım.. hic hoss deiL gordukLérim aMMa.emiN değiLim hersey MUAMMA..=P uLasıLacak saadete..kac kapı daHa vaR.. ortaLarında bir yerLerdeyimm..omrun.baNa goree..beLki yaRına vaRmam mucize.
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sagopa Kajmer Yeni Albumunden Sozler