Bir sevgiyi anlamak bir yaşam harcamaktır,harcayacaksın.. Halil Sezai: isyeeeaağğn Bulent Ersoy: Cileeeeğğğ Sibel Can: Kadeeeeeğrr Hey anasını yeeteeğğğrr.. O nası album isimleri ya phenn, yine phenn, bi daha pheenn, pimapen, egepen Kız dediğin az uzun olacak 1.55 ne banko mac oranı gibi. Hayat işte; alışverişi super marketten yaparsın, Cenazene mahallenin bakkalı gelir.. Adamlar kız icin Truva savaşı başlatıyor, biz anca mahalleden adam toplayıp dayak yiyelim..Bu yuzden yalnızız olm işte, atımı getirin ! Babası; annesinin " DUR " ihtarına uymadığı icin aramızda olan insanlar var ! Kusursuz olmasa da olur hayat, huzursuz olmasın yeter.. Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık; Geride kalanlar ya hızımıza yetişemediler, ya da adamlığımıza..! Kimse seni, benim baktığım yerden gormeyecek. Haketmeyen sevgilinin uğruna goze aldığın sabır; Sonunda ellerinden varolan sevgini de alır .. Klavyeyi turkler yapsaydı 'ESC' yerine 'BSG' olurdu. Hayatınızı yazsanız roman olmaz 'otobiyografi' olur olm. oğrenin şunu artık. Haksızlığa uğrayan adam bir daha haksızlığa uğramamak icin kapar kendini; Taa ki bir daha istese de bir şey hissedemeyene dek. Haksızlığa uğrayınca bir kere en zoru inanmaktır yine kendine. Hakkı yenen adam ofkeli değildir, sırf utanır bunlara izin verdiğine. Haksızlıktan değil utancını kapasın diye karar verir kotu olmaya... Bazilariyla aramda sadece iki sorun vardi. Birincisi; ben onlara hic guvenmedim! Ikincisi; onlar da beni bu konuda hic yaniltmadilar! Universite diplomalarının neden rulo şeklinde verildiğini oğretir hayat. Herşey corman karman. Yazacak cok soz varda, ne gerek var şimdi yazmaya; Herkes bildiğini okuyor nasılsa. ‎20'10suz' gecti, 201'1likte' olamadık, 201'2mizin' yılı olsun artık diyen arkadaşlar, dikkat edin sonra 201'3un' birini almayın. -Seni sevmek icin ne kadar sebep varsa icimde , İşte sevmemek icinde oyle .. -Seni sevmek icin ne kadar soz varsa icimde , Seni gormek icin , sana kavuşmak icin YOK İŞTE .. Susuyorum ya ben simdi sen zafer kazandim sanma ki edeptendir bu suskunluk .. Gidiyorum simdi sessizce uzulup kahroldugumu sanma, Verdigim degeri haketmedigini gordugumdendir .. Tek kelime etmeden arkami donup gidiyorum, Hic birsey soylemeyecek misin diye sorma ! Biz de Kendini biLmez insanlara soylenecek tek soz vardir , " HAKETTİGİN GİBİ YAŞA " Her turlu zevkin kucağına oturmuş insanlar , Şevkatli kollarda uyuyamazlar .. Hani bi laf vardır ya ; RAHAT BATAR ! Herkesin uykusunu feda ettiği birileri vardır. D.N. : Eğer sacma bi sebep yuzunden bu konumda kilitlenirse, bir daha konu acmayacağım. Okuyup yorum yapan herkese teşekkurler.