Arkadaşlar belki sizde Gta San Andreas oynarken bu sorunla karşılaşmışsınızdır. Oyunu durdurup menu ekranına gelince veya menuden oyuna donunce bazen mouse takılıyor, sadece klavye calışıyor,mouse donuyor. Şimdi bu sorunun cozumunu sunacağım sizlere ; Once Gta San Andreas'ı acın, oyuna girin. Daha sonra Alt+Tab tuşlarına basarak masaustune geri donun ve Ctrl+Alt+Delete ile gorev yoneticisini acın. ''İşlemler'' bolumune gelip gta_sa.exe ye sağ tıklayıp ''Benzeşmeyi Ayarla''ya basın, muhtemelen CPU 0 ve CPU 1 secilidir, CPU 0'ın başındaki işareti kaldırın, diğerlerinin başında işaret varsa onları da kaldırın. Sadece CPU 1 secili olsun. Sectikten sonra tamam deyip cıkın. işlemimiz bu kadar, oyununuza devam edebilirsiniz. Fakat bu işlemi oyuna her girişinizde tekrarlamalısınız maalesef. Cunku yaptığımız bu işlem kalıcı olmuyor, oyundan cıkıp yeniden girdiğimizde o ayarlar tekrar eski haline donuyor. Oyuna her girişinizde 1 defa bu işlemi yapmanız yeterli. Ben denedim ve bu işlemi yaptıktan sonra mouse bir kere bile takılmadı cok şukur. Bircok farklı yontem denememe rağmen hicbiri olmamıştı ama bu oldu. (Ben Windows XP Pro. kullanıcısıyım, işletim sisteminden kaynaklanan farklılıklar olabilir.) Dipnot: Bu yontemi bu konu hakkında araştırma yaparken yabancı bir forum sitesinde buldum. Kendi keşfettiğim bir yontem değil. İlk defa burada sizlerle paylaşıyorum. __________________