Yapmak istediğin bir yurekle oynamaksa eğer, başardın . . . Ayakta alkışlıyorum seni ! Sevmek; guzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, 'kendini' bulma Kırgınım ; Kime Ve Neden olduğunu bilmeden ... Belki Hayata , Belki Kendime , Belki De Kıymet Bilmeyen Herkese ''Hayatın en guzel anı, herşeyden vazgectiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu duşunduğunuz andır ... ' ''Zekasını beğendiğin birinin goruntusunu merak etme. Zekasını kullanmayan birinin ise goruntusunden etkilenme!' Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.' Biz, aynı tavla tahtasında farklı iki pul gibiyiz. Oyle ya, 'Birbirimizi kırmadan oyunu bitiremeyiz.. Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme ! Yolda bir dilenci gorsem para bile vermiyorum 'Allah sevdiğine kavuştursun' der diye... Biliyorsun degil mi, Şimdi yarım bıraktıgın her şeyi gelip bir başkası tamamlayacak ..¦ Esir oLacağım yer kaLbinse, OzgurLuğun Canı Cehenneme..! Lades bitti .. Artık ne aklımdasın ne umrumda Ne İnsanlar Tanıdım Hey... Hep Hikaye Dram Cıktı... Kimi Sandımsa Ağır birşey , Onlarda Gram Cıktı .. - Duşlerde sevdim seni soyleyemedim... Birbirimize bir kac aşk kadar, gec kalmış olmasaydık.. Sen giderken bende kalsin sarı sacların,her telinde oykusu var yasananlarin.. __________________