- Varsın olmasın hayatta her istediğimiz . Biz olana "Elhamdulillah" olmayana da "Eyvallah" demesini biliriz.' ' Aşk ' derin bir ucurumsa duşenin ne gunahı var ? Sevilende vefa yoksa sevenin ne gunahı var ? İnkar etmiyorum ' Seni Sevmek ' gibi buyuk bir işe kalkıştım . Ama sende inkar etme ' Sana En Cok Ben Yakıştım ' Keşke hep cocuk kalabilseydik. Cunku insanlar zamanla kalpsizleşiyor... Sokaktaki kopeğe ekmek ve su verirsin ; Yanından ayrılmaz . Değmeyecek birine omrunu verirsin ; - Bi kopek kadar olamaz. Hapşırdığımda cok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke . Bende, sende gor değilde; emrin olur deseydim sessizce . Birbirimize son defa “ Hoşcakal. ” dediğimiz zaman; -Gozyaşlarımız akmasın diye gokyuzune bakacağız. "İki mukemmel insan birlikte olamaz. Cunku mukemmel kadın birinci seferde evet demez, mukemmel erkekse ikinci şansı vermez." *A. Cehov Neden ayrıldınız diye soranlara ; Sağlık sorunlarımız vardı diyorum. -Onun aklı yetmedi.. -Benimse kalbim.. ''Kimse bana 'iki yuzlu değilim' demesin! Hangimiz yuzumuz gulerken kalbimizin ağladığını belli ettik ki..'' “Asla vazgecemem demek, aşkın bencil yuzudur. Vazgecebilmek ise yurek ister”. "Bir kadına istediğini verirsen mutsuz olur, ihtiyacı olanı verirsen kul kole olur."