‎- Varsın olmasın hayatta her istediğimiz . Biz olana "Elhamdulillah" olmayana da "Eyvallah" demesini biliriz.' ‎' Aşk ' derin bir ucurumsa duşenin ne gunahı var ? Sevilende vefa yoksa sevenin ne gunahı var ? İnkar etmiyorum ' Seni Sevmek ' gibi buyuk bir işe kalkıştım . Ama sende inkar etme ' Sana En Cok Ben Yakıştım ' Keşke hep cocuk kalabilseydik. Cunku insanlar zamanla kalpsizleşiyor... Sokaktaki kopeğe ekmek ve su verirsin ; Yanından ayrılmaz . Değmeyecek birine omrunu verirsin ; - Bi kopek kadar olamaz. Hapşırdığımda cok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke . Bende, sende gor değilde; emrin olur deseydim sessizce . Birbirimize son defa “ Hoşcakal. ” dediğimiz zaman; -Gozyaşlarımız akmasın diye gokyuzune bakacağız. "İki mukemmel insan birlikte olamaz. Cunku mukemmel kadın birinci seferde evet demez, mukemmel erkekse ikinci şansı vermez." *A. Cehov Neden ayrıldınız diye soranlara ; Sağlık sorunlarımız vardı diyorum. -Onun aklı yetmedi.. -Benimse kalbim.. ‎''Kimse bana 'iki yuzlu değilim' demesin! Hangimiz yuzumuz gulerken kalbimizin ağladığını belli ettik ki..'' “Asla vazgecemem demek, aşkın bencil yuzudur. Vazgecebilmek ise yurek ister”. ‎"Bir kadına istediğini verirsen mutsuz olur, ihtiyacı olanı verirsen kul kole olur."