Yeniden Başlasam... Bu Sefer Korkmadan... Şimdi Oyle Uzak Ki Geldiğim Yollar Yanlış Bir Oykudeyim Beni Yeniden Yaz... Sadece Seni Tek Seni Bekledim... Can... Can... Hasretin Ağır Bir Yuk Omuzlarımda... Ben Cekmekten Usandım Sen Usanmadın mı? Ruhum İki Ucun Arasında Gezinip Duruyor... Vurgun Yedim... Bu Sevdadan Vurgun Yedim... Boğazımı yırtarcasına susuyorum... Ya verilmekten yıpranan cevaplardayım Ya sorulmamaktan solan sorularda... Kufrum Edebimi Aştı Bu Gece... Senin Tukenmişliğinde Ellerimde Kalan... Meğerse cok derine vurmuşsun sevdanın hancerini Ben bunu yeni yeni fark ediyorum... Gidişinin darbelerini hala en derinden hissediyorum... Karanlık Geceme Yıldızları Serdin... Takmışım Tırnaklarımı Yureğime... Kanattıkca Yuzum Guler... : ) Yine Bir Tek Ben Olurum Sana Parcalanan... Rutubet yerine olum kokusu sarmış sanki duvarları... Yalnızlığım butun ruhumu ele gecirmiş... Bezen varlığını hissediyorum... Bir an icin alıyorsun yalnızlığımı Sonra tekrar bırakıp gidiyorsun... Daha kac kez perde cekeceksin yureğime Dilim ” lÂl” olsun bundan boyle... Kulaklarım Patlıyor Sessizliğinden... "Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen Ve anlatmadıklarım neleri soyluyor..." Hic gece olmaz Duşleri kararmış satırların yuzumde ki aynasında Gozlerimi open ruzgÂr Simsiyah bir kalp Uyuşmuş bedenimin gozaltı muhru Yarın yaşamak istiyorum Diplerdeyim dirilmeyi bekliyorum. Eksik bir şey var; Gokyuzu kusmuş ağlamıyor bana Uykuuu ..... Sessizliğimi Dinliyorum.. Sessizliğim Bile Bana İsyankÂr... Dilim Lal .... Ne Desem Seni Geriye Getirmez Ne Desem Acımı Yok Edemez... Kurtar beni... Kutsar gibi... Niyetinden vazgecer gibi.. Kelebek omrune yas tutar gibi... Gozlerimde sen arar gibi Kurtar beni! Gozlerim Dolu Dolu Oluyor Bilinmez Niye... Ağlamak Guzeldir... Suzulurken Yaşlar Gozunden... Bugun Anladım Beni Sevmediğini Sadece Tanıdık Sana Yakın Biriyim... Yıkılmadı dağ… Catlamadı toprak… Yarılmadı deniz… Dunya aynı dunya... Eylul de gecer sessiz… Omur de geciyor sensiz... Artık Kısa Cumleler Kuruyorum... Galiba Kendinizi Pek Enteresan Sanıyorsunuz Buyumeyen Adam Sendromu Bu Ama Yaşlanıyorsunuz Kustah Taklidi Yapan Erkekler Familyasından Milyarlarca Zavallı Adam Midemi Kaldıran... Mutlu Aşk Varsa Da Mutlu Son Yoktur. Vazgectim Dunyadan... Kullerimden Doğar Mıyım Sana Doğru... İcimden Bir Ses Sessizlik Diyor... Canım Yalnızca Sevmek İstiyor Seni... ..Bazen Opmeden Opmektir Sanki... Kan Damlıyor Parmak Uclarıma Fersizliğimden... Cığlıklar geliyor; uzaklardan... Orta yerindeyim zamanın... Varla yok arası... Belki gecenin yarısı... Belki de sabahın tenhası... Susma Omrum... Şahadet Getir Cinnetime... Parca Tesirli Sancılar Duşuyor Kalbime... Oyun olsa keşke... hile Cok Bizde...! "ѕєηι ѕєνιуσяυм" ∂єякєη αѕℓıη∂α oуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. Her halinle Her halimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßenim olmadın Hatta Odunctun !! £y İstanßuL ! Sana yenildim bir gunahkÂr yuzunden... Verme istemem!.. ßırak!.. Ustu kalsın!.. Alacağım yok senden... ‘ Béni Sevmekten Vazgec ßén Sénin Sahté Dunyanda 1 Masal Kahramanı Olamam! Saat 12: oo’ yi Caldığında Kurtulamazsın Benden! Bu da sana son surprizim olsun.Şimdi seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum beni guzel hatırla.Gidiyorum...! Zaman sessizliğin simgesi Sadece gece yalnız kaldığım zamanlarda atar kalbim Hic bir dil barındıramaz icimdeki tarifsiz sızının kelimelerini ve hic bir ağıt dillendiremez serzenişimi Hayat bir bilmecedir Yaşamadan once cozmek gerek Yeniden de sevebilirim. cunku henuz gercekten sevecek kadar buyumedim.. Ve o gelir Gitmemek uzere. Bir bavul dolusu cumle var defterimde. Sen yollarına 29 harfle acı doşeyen bir şahsa 'yara'değil de 'yar' diyebilir misin? Mutluyum - Huzurluyum Hak eden yanımda [: Eğer seni sevmek yanlış ise o zaman kalbim doğru olmama izin vermeyecek. Cunku sende boğuldum ve icinden cıkamıyorum yanı başımda sen olmadan. . Yalnızlığımı sırtladım. ..yukum ağır.. Suskunluğum benliğimde. ..Cığlığım sağır.. Sozler Alıntı Derleme Bana Ait