Artıq ne gozlerim,ne guluşum,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm! İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ? Burlarada Senden Cok Bir Gorsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Duşunsen Anlarsın !! Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek ! ~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ KiM O GoZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I:@ Başının TaCı ! Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek boylesine Zorken,Hic OLmama İhtimaLini Duşunemiyorum BiLe………. Ne Kaldı Geriye Ztn Bir suru Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GoruntuLer VaR AdeTa!! Sana (F)GuLum Demiştim Ya,O GuL (W)SoLdU..Hani Bu SoN Demiştim Ya O GuN Sondu. . Yağmur mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yuzumu ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum… Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz Var..Sen BaharınLa Ciceklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR… İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GuLdUm HaliMe CoCuK MuSuN KıZıM DiE SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DuNYa YuVaRLaK Ozlemeyi sayende cok iyi bilsem de artık cok gec ne ben don diyebilirim sana ne de sen donebilirsin geriye. . Benim icin giden gider, gittiği gun biter! Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla…! SeNi GoRDuĞuM GuNu, SeVDiĞiMi uNuTSaM… BiR BaŞKa DuNYa BuLSaM, iCiNDe SeN oLMaSaN Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem duşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkca kopuren nehir,durdukca kuduran şehir.. Su gibisin icilip hic kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Ozlenen sen ozleyen sen..Varken bile doyulamayan Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? Eğer bir gun grurunu yenip,bana geri donmek istersen sakın donme,cunku senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim! __________________