Manu - FULL İTEMLİ BUYUCU SATIYORUM (manu da item ya da para karşılığı)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Manu - FULL İTEMLİ BUYUCU SATIYORUM (manu da item ya da para karşılığı)
-
26-09-2019, 23:38:17Manu' da full itemli buyucumu yine manu'da item ya da oyun parası karşılığında satıyorum. Nick: Odinn Ereler: Full B sınıfı 1. slot 10/10 level 2. slot 20/20 level 3. slot 22/30 level 4. slot 3/20 level 5. slot 5/30 level İtemler: +4 İya'nın Asası - Full soket acık ve tılsım basılı - Kan Cekme ozellikli, buyu isabeti ve mentalite. (resimler cekildikten sonra alındı ) Unique necklase + Can yenileme yuzuğu +4 full set (bot basebizol diğerleri melek) Tum itemlerin soketleri acıktır ve tılsımlar basılıdır. Ayrıca tum itemler elmas ile alınan mavi boya ile boyanmıştır. Oyundaki sınırlı sayıdaki renkli kişiliklerden biridir. Koy: Top seviyesi:20. seviye Ana barak:20. seviye Savaşcı, buyucu, şifacı, suikastcı barakları: 6. seviye (seviyeleri resimlerden sonra yukseltildi) Ozetle, her şey son seviye. OYUN İCİ - MANU SERVER'INDA İTEM YA DA OYUN PARASI KARŞILIĞINDA SATIYORUM. (oyunu bırakmıycam sadece arkadaşıma item alabilmek icin kendi hesabımı satıyorum) iletişim: [email protected] ya da buradan ulaşabilirsiniz. __________________