Gecn gun beni gorduğnde tanımıyomş gibi yapan arkdaşmn yanına gidp 'O kdar duşmuşsnki zirvedekleri tanıyamyosn' dedm. Mutluyum ♥ Sadece sor bakalım kalbime her kırdığında yeniden oluşuyo mu ? Yanında telefonu olmayınca kendinden bir parcayı eksik hissedenler; cay suyu koyun geliyorum. Bim Marketi gibisin.. Herkesin ilgisi ucuzluğundan..! Ozledim.. Mesela el ele yururken yaşlı teyzelerin bize bakıp aralarında birşeyler konustugunu gorup kıkır kıkır gulmeyi ♥ & - Kɑrdeşleriɴiɴ feysiɴdeɴ sevgiliɴi deneyeceğiɴe ; sevgiliɴiɴ feysiɴdeɴ kɑrdeşleriɴi deɴemelisiɴ bu devirde. Basit bir erkek sevgilisini diğer kızlarla kıskandırır. Gercek bir erkek ise diğer kızları sevgilisiyle kıskandırır.. Ekmeğim aşım helal olsun yiyene icene.. Ama hakkım helal değil Dost gibi gorunup kuyumu eşene..! Hicbir yalnızlık 'sen' kadar pişman edemez beni. Sen kimde unuttun ki bana donmeyi ? - Emre Gokce İcindeki yolculuğum burada bitiyor. Musait bir yerinden inecek var.. - Kahraman Tazeoğlu 'Kendini işe ver unutursun' dediğimde iş icin ona buna vermeni kastetmemiştim ki. - Orhun Cortlen Hem ben sana bir şey soyleyim mi? Ben aslında seni gormek falan değil dupeduz seni istiyorum. Butun salonu gulmekten kırıp gecirdikten sonra Odasına gecip sessizce ağlayan bir palyaco gibiyim.. Dudakların caldı ruhumu... Oyle masum optun ki izi gonlume tadı hayallerime kazındı. Geride kalan tek şey yureğim.. Sahip bile cıkamıyorum artık ona! Baksana almış başını gitmiş sana "Seni hicbir zaman affetmeyeceğim" icerisinde "Seni hicbir zaman unutmayacağım"ı da barındırır. " Kadına yaş'ı sorulmaz . Cunku oda bilmez ağladığı gecelerin hesabını kitabını..'' -Bir kadının alnı dudaklarından daha değerlidir. -Sonucta dudaklarından dokulecek olan 'seni seviyorum' sozu -Onceden alnına yazılmıştır... Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir İnsanlar Maşuk Aramıyor Bencil Duygularına Kole Arıyor. Kole Buluyor Ama Aşkı Bulamıyor. Geride kalan tek şey yureğim.. Sahip bile cıkamıyorum artık ona! Baksana almış başını gitmiş sana.. Aşk; Ateşten bir hancer gibidir sen sustukca daha da derine batar! Evetdeğişen fazla birşey yok. Uzulmek hÂl hepimizin baba mesleği Yerden goğe kadar haklıydın giderken.. gokten sonraki boşluk kadar haksız .. !!
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Her şey yalan tıpkı tukenen kaleme tukenmez dedikleri gibi.