Hαlisulαsyonlαrα bile konu olmαmış " Hαyαllerim " vαr Benim.. Duşunebildiğin kadar " Aklındayım " Sırat koprusunde dilimde aşkın , zebaniler suskun melekler şaşkın.. , Alıp gitmişsin herşeyimi.. Cumlelerimi, Harflerimi, Dilimi, Uykumu, Ruyalarımı, Yemeğimi, Suyumu. Uzerime Devril İstedim. Bir İnatcı Leke Gibi Cıkma İstedim. Cinayetin Asıl Sebebidir, Gidişin. Diyorum ki, Gelmişini Seveyim, Gitmişini *******. Biliyorsun, Ellerin Kanlı da Severim Seni.. Kustun mu yoksα gelmedim diye , kαc kez geldin lαn ruyαmα soyle ? Siz , her ilişki yaptığınz kızın fotoğraflarını profil resminiz yaparken , siz her ilişki yaptığınız kızın adını parantezin icine yazarken, siz her ilişki yaptığınız kızla evlilik rolunu yaparken. Biz yeni yeni sevmeye başladık. Bilin istedim.. Elini kalbinin ustune koy ve Teslim ol . Gel otur yanıma yanlızlığım. Onların 14 şubatı var geriye kalan her gun bizim.. Pembe hayaller kurmadık hicbir zaman siyah beyaz dunyanın cocukları olarak… Ya siyahı yaşadık, ya beyazı canlandırdık ' Ama herkes bilsin ki kaybeden hep onların dunyası oldu, biz hep kazandık. Cumle alem varsın bizi kotu cocuklar bilsin… Oysa biz sevdalı ve inanmış cocuklardık.. Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetci olacaksan, keşkelere sığınacaksan, soze "AMA" diye başlayacaksan; girme AŞK YOLUNA... Aşk yolunda "U" donuşu yoktur.! Aşk der ki sana; Yolumdaysan başım feda yoluna, ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda, ah edip vahlanma.. AŞK bilek gucu değil 'YUREKTİR ' !! YUREĞİN YETMİYORSA , DUŞME YOLLARIMA !! Dağların doruğundaki KAR , ne kadar ulaşılmaz gelsede insana , birgun mutlaka SU olup sızar ayaklarının altına .. - Duşmez , Kalkmaz , Bir ALLAH ... Bu Saatten Sonra Bot Bağlamayanlar Duşunsun .. Ben minnet etmedim hic insanlara , niye boyun eğiyim bir başka insandan gelecek sevdaya ? vereceksek canımızı işte yureğimiz SOKAK'larda.. -İYİ FORUMLAR-