Anlamını yitirmiş bir cumleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor RuzgÂrlara bıraktığım deli kader Kırıldı duşler sozlerinde Bir cocuğun gozlerinde Oldurduğun bir aşktı bu Sakladım cekmecemde Kaybolsam saklansam da ben İsimsiz sokaklarda.... Unutsam tum masalları Karışsam meydanlara.. Bir vardı hic yoktu Ruhuma ucuşan kuşlar kondu Acmayan kokusuz ciceklerim soldu Her şey birden yalan oldu Yandı bitti kul oldu.. İnanmaya ihtiyacım var en cok. . . Bir Parca Yaşananamamışlık. . . Zamanın her şeyi silip; attığına inanmaya. . . Evet, geride kalıyor her şey zamanla. . . Geride kalıp; peşimden geliyor ( ! ) Kacsam ne fayda? Bugun ayın yedisi. . . Biliyorum Yetişir yine yarına derdin yenisi. Ben o eski ben değilim Cok değiştim, elde değil Ben o eski ben değilim Yuzum gulse, icim zehir Ayrılığın surukleyip, kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında, her gun ağlıyorum Akan yıllar surukleyip, kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında, seni bekliyorum Sorma Soru sorma artık boş yere Kalbim senin oldu coktan Yorgun atmaktan Korkma Bir daha mı deneyelim dediniz Olmaz Bayan İkinci eli olmaz aşkın Nedense AŞK´tan bahsedilirken kullanılır hep -MİŞ'li zamanlar! Neyim mi var? Kalbim var Duygularım var Kimsenin Tahmin Edemeyeceği Kadar Tertemiz Sevgim Var! Yıkayınca gecmiyor kokun Kokumu yitirmekten korktum! Işığı en guzel aldığım yerdeydin ; Kalbin! Sonsuz bir elveda melodisi gibiyim sessiz ve gizemli Siz hala inanmasanızda Biz hala birlikteyiz! Hala sırt sırtayız Hala hayallerimiz var! Ayrılık kalbine yenilmiş olmalı gece uykulardan sıcramalısın, gozlerin herkese beni sormalı bu defa kendini suclamalısın Bir şarkı tutturdum sevdiğim senin icin kimsenin bilmediği Gormediği bir şarkı icinde sadece sen ve ben olan . Sensizliği tıbbi bir tanım sanırdım .. (: Dunya'm bir tek senin etrafında donuyor. Her şey sensin Gel diyen ellerini Gozlerini ozledim! İyi ki '' dediğim tek nefesimsin Golgem oldun her yerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Sectiğim sozcuklerde saklı Sevdiğim karakterde Soylediğim şarkılarda saklı Gel ve al derim ruhumu İlk gunah ve ilk yalnızlığımı al ''Hep İcine atan...." hicbir şeyi kafasına takmıyor Gibi gorunen.. Mutluluk rolu oynayan kız , artık Rolunu iyi oynayamıyor..! Kalana zor olmaz gideni uğurlamak uc noktalı cumlelerle Başlamazsa ayrılık. Senin de sucun belli; Aşk hic denenmemeliydi... Ne sen varsın Ne Ben.. Yazılan cizilen onca soze rağmen… Gittin ya Olumun oznesi sukûnet Lades tutuyor aklımda. Ah!.. Beller Buken zaman denen tortu neye gore ilacsın sen ve kimlere? Sevmesine sev de Beni; oylesine opme hayat... Ey aşk Sonsuz zamanın kucucuk bir Ânısın Fakat belki bir Ânın ebedî zamanısın.. Aceleye gelmez aşk. Verebileceğin son hediyedir gulumsemek gidenin arkasından... Benden Başkasının seni bu kadar seveceğini sanma. Geleceğim -İcimdeki- Gecmişten İbaret Anne Anne dur! Aşk oyle demedi Dediği sadece iki yureğin bir olma telaşı... Sen icimdeki Bensin Seni unutmak icin Senin icimde yarattığın fırtınadan korunmak icin Başka Limanlara sığınacağım... Anılar Birden Bitince Duşler de kalmıyor geriye.. Kelimelerimde senden parcalar var. Kokusu tenimde. Nerden baksam icim yanıyor... Her seferinde canımı acıtsan da Hic kimse; Sen olamıyor... Bir suru balon bıraktım gokyuzune Bir zaman sonra gorunecekler bana Bazısı sonmuş olacak Bazısı solmuş Bazısı ise hÂla aynı guzelliğinde gulumseyecek bana Bense cok değişmiş olacağım ya da hic değişmemiş Satıp savdım elimde kalanları En kotulerini duşmanlarıma reva gordum iyilerini; dostlarıma Kendime yenilerini yaratmak icin sıvadım kollarımı Senin haberin olmadan sevdim seni sana sormak aklıma bile gelmedi Bitti Şimdi kına yakın İstemediğiniz Bir masumiyet can cekişiyor İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu Bitti Bitirdiniz Her şey Bitti Cocukluğumu ozluyorum Yara bere icindeki dizlerimi Pamuk helvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı Yaramazlık yaptığımda annem goremesin diye saklandığım kapı ağzını Oysa Coktan sobeledi hayat Elveda ile suslenmiş bir yarının dunundeyim Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolundeyim.. Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyim.. Bilinmez yolların ozleminde Tam Onundeyim Kalsaydın Diye soyleyemediklerim.. Gittikten sonra yureğime ağır geliyor.. Şimdi ardından seslendiklerim Yutkunurken boğazıma takılıyor.. Ben giderken boşluğum kalpte kalır.. Yerimi de Cok Az Kişi alır' Ben gittikten sonra bazı insanlar yerimi almaya calışır. Ben hayatımda Var Kalbini Isıtırken Ben Gittiğimde İse Geride Kalanlar arkada bıraktığımın Yatağını Isıtır..!! Yavaş yavaş dağılır bulutlar karanlıklar. . Yine duvarlar orulur tenine yeni umutlar suzulur yureğine. . Bir damla gun ışığı yuzune yasak! Gozyaşı umut hep sana tuzak elin kolun bağlı aşk sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . Hep sana uzak. Vazgecemediğim bir sen vardın şu Hayatta.. Bir de kırmızı pabuclarım eskimiş dolapta.. Ozlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) Karanlıkta Ağlamakta. . . Masum yanım kucuk cocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum icimi. Akmayan gozyaşlarının yerine.. Umutsuz gulucukler dokuluyor yuzumden Hadi topla yuzunu prenses Uzulme katla huznunu Kaldır cekmecene bir yerlere sakla Daha omrunu tuketecek Nice yaraların olacak Kabukları duşecek Yeniden kanayacak Bir gun biri cıkar da masallarımızı geri verir diye . . Duşluyordum. (?) . Buyumuştuk ya da zorla buyutulmuştuk.. Artık ruyalarım siyah beyaz Palyaco Beyaz oluyor ben Siyah Kalbimde senden bir tırnak izi Biliyorum sende ağlıyorsun benim gibi Kalbim intihar etti bu gece.. Yaralıydı..acı cekiyordu dayanamadı.. Engel olmak istedim ama beni dinlemedi.. Zaten seni severken de dinlememişti.. Yaptığı asiliğin cezasını ikimize de ağır odetti!!! Biri gider biri gelir hayat hep boyledir Vedalar koysa da bazen gitmek gerekir.. Mesele Beklemektir.. Mesele Ozlemektir.. Belki de ben yanıldım.. Sonum Depresiftir
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İmzalık Sozler - 9 -