Herkesin korktuğu urktuğu bir boşluğum ben Herkesin gorduğu ama Fark edemediği Orda bir yalnızlığım ben Herkesin icinde olan ama İltifat edemediği... Orda bir yerlerde bir hayatım ben Herkesin sahıp olduğu Ama Kimsenin değerini bilemediği.... Hayat geciyorken yanıbaşından; ve arada savuruyorken ruzgarıyla saclarını yuzune bil ki yaşayan bir olusundur de farkın farkında değilsindir… Yok artık tutma ellerimden ben oldum... Ha bugun ha yarın deyip ertelediğim soylemek istediğim halde soylemediğim nede cok şeyim vardı ama gec kalmıştım Vakit doldu şimdi… prenses-kul kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine dondu bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana... έllέя gunåhKåя, diLLέя gunåhKåя... ßir ¢åğ yångını ßu, ßutun dunyå gunåhKåя ..! TakvimLer hep umutsuz yarınları gosteriyor .. Bugun duş kursam yarın hayaL kırıkLarımın parcalarını topLuyorum ... Bana bu kacıncı kıyışın İstanbuL .. ◘ ßirGun Sende AnLayaCaksın◘ KaLabaLıkLardan KacIp, DizLerini KarnIna Kadar Cekip AğLayaCaksın İşte 0 An OzLeyeceksin.. Eski SévgiLini DeğiL, PiLi ßitmiş 0yuncak Ayını Yanından Ayırmadığın SafLığını Sen de ßir gun AnLayacaksIn DizLerini Karnına Kadar Cekip, CocukLuğuna AğLayaCaksIn.. ◘..O Kucuk kız Cocuğu DéğiLsin Artık..◘ " Hér ßirLiktéLik " KaLbinin Emzirécéği ßir Yéni ßébéktir. Oncé EmékLéméyi Sonra Yuruméyi Oğrétmén Gérékir. KaLbindéki Sutu TukétmédiLér mi? . .. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .. . °°Túm rênkLêŕímí, Pêmbê buLutLÂrımı,mor dênizLêŕímí... Hêrşêy símSíyÂh Âŕtık...DúŞLêŕímDê. Beynimde intihar cicekleri acmış, Her gozyaşımda biraz daha buyuyor cığlıklarım, Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim, 1 2 3 tıp! Daha kac hakkım kaldıki yaşamaya? Sokakta giderken,kendi kendime gulumsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini duşunup gulumsuyorum... | . . . Sevenin vÂr senin sucustu $ehzÂdem , Nesin sen cevÂp ver ? MÂhrem . . . | Ucr yerLere du$tu kÂyıp merhem , Bendim en ÂsiL tek ki$iLik hÂrem Du$ ve meLodi en guzeL duet Suretin siLindi kÂLdı siLuet | . . . Uykum Yok yÂtÂğım soğuk Kuvet! . . . | Gordum, meğer buz bir su yanığı değilmiş Oğrendim; buz suyun yaralanıp kabuk bağlaması... Bu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Soner Gece Sisi Gunduz Dumanı Tuter Bir KaLbim Var Hic 0na ßenzemez Yanar Sonmeyen Ateş Ama Tutemez ßiLir misin ßu Şehirde Sana Aşık ßiri Var Gozunde Yaş Ve KaLbinde İnceden ßir Sızı Var Sana Adanmış Hayatı Umurunda 0Lmasada ßu Şehirde Sana Aşık Sana Tapan ßiri Var Hic 0na ßenzemez Yanar Sonmeyen Ateş Ama Tutemez ßiLir misin ßu Şehirde Sana Aşık ßiri Var Gozunde Yaş Ve KaLbinde İnceden ßir Sızı Var Sana Adanmış Hayatı Umurunda 0Lmasada ßu Şehirde Sana Aşık Sana Tapan ßiri Var ! SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SoyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... Tutamayacağım sozler VERMEM Basit kişilerle polimiğe GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Acıyı tanıdığım icin kimseye CEKTİRMEM Dostlarıma laf ETTİRMEM Gidiyorsan eğer ozlesem bile DON DEMEM Ağır geliyorsa bunlar firar serbest.... Seven sever sevmeyen YOL ALIR GİDER!!!!! [~• odamın hayaletisin, sessizligine a$ığım •~] ĤĔŔĶĔŚĨŃ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁРÁßĨĹĔČĔĞĨ ßĨŔ ŶĔŔĎĔ ĤĨc ĶĨМŚĔ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁРÁМÁŹ "... bir kadını ağlatırken cok dikkat edin, cunku Tanrı gozyaşlarını sayar! Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, oyle olsaydı ezilirdi;ustun olmasın diye başından da yaratılmadı. Ama goğsunden yaratıldı, eşit olsun diye... kolun biraz altından, korunsun diye... kalp hizasından, sevilsin diye..." HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İCiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İCiN AŞKıMDaN VaZGeCeRiM... - Her lafa verecek bir cevabım var ... Lakin bir lafa bakarım "laf" mı diye ; Bir de soyleyene bakarım "adam" mı diye BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ... Kimsesiz ve sensizim İcimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Duşmek icin Hadi gel Kapattım şemsiyemi Actım kollarımı Duş bana Islat beni Seni bekliyorum *arTık kıSa cumLeLer kuruy0rum sevDikLerim , sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu gibi yoLa cıkTım yarınLara(!) ãŘτıK βΰYΰdΰM ãηηε!… ‘Uyu!’ dεdiη, uyudum ãηηε,’ yuŘu!’ dεdiη, yuŘudum…YãğmuŘĻãŘ kεsτi yøĻumu, fırτıηãdã yıkıĻmãdım… I$ığã dikτim gozĻεrimi, kãrãηĻığã ãĻdırmãdım… OyĻε cok yurudum ki, dãğĻãrã kãηmãdım, yøĻĻãrã døyãmãdım… Kø$ãcãkτım,ãmã,’duşεrsiη, yøruĻursuη’, dεdiη…… Yurumεdim… Durdum ãηηε!… Ne sevdim diyorsun + nede sevmiyorsun !! kokmayan bir cicek gibisin Ne senle ne sensiz gecmez oldu hayat vazgecilmez teK tesellimsiN/ Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hukumdar dunyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru icin beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir cevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur Bu acılar vursada + Bitmez huzunler acıtsada / Bu acılar vursada + Bitmez huzunler acıtsada / Sar beni başkasına yasakla + Al beni sevdam kucakla / // Bir daha gelsem şu dunyaya Yine seni severdim bu aşkla / Melek yanaklarımda kelek kader ataklarında/ Ayak bataklıklarda/ Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta + Dunum yarınımı sorgulamakta/ Bu yuzden kalem sayfanın şakaklarında/ Hic gece olmaz, Duşleri kararmış satırların yuzumde ki aynasında, Gozlerimi open ruzgar Simsiyah bir kalp Uyuşmuş bedenimin goz altı muhru Yarın yaşamak istiyorum, Diplerdeyim, dirilmeyi bekliyorum Eksik bir şey var; Gokyuzu kusmuş ağlamıyor bana Kac mevsim aşk pazarında gecti yalanlarla,, Duş sattım aldanmışlara Aklım kacıverdi yerinden bir gece vaktiydi,, Sevdiğim başka sevenim başka Sevdadandır, sevdadandır Sevdadandır dedi annem, aldırma //Aldırma, gel yanıma / SÂπ GєLiyorum YıLLÂrdır İcimdє HÂykırmak İciπ ßiriktirdiğim Sєvd SozLєrimLє GєLiyorum Y d KoπuşmÂdÂπ Tєk ßir Soz SoyLєmєdєπ SuskuπLuğumL GєLiyorum UtÂπgÂcLığımL HÂtÂLÂrımL GєLiyorum.. UyuyÂmÂdığım Tum UykuLÂrımı Uşuduğum Kış SÂbÂhLarıπ BuLÂπÂrÂk Gєcirdiğim ßutuπ AkşÃ‚mLÂrı Vє Bєπi YÂtÂğımdÂπ SıcrÂtÂπ KÂbusLÂrı TopLÂyıpt GєLiyorum ArzuLÂdığım Vє ErtєLєdiğim Hєr Nє VÂrs Hєpsiπi ALıp GєLiyorum ☆ Bєπ KoşuLsuzc Sєviyorum Sєπi ☆ Oysa ben aksam olmuşum yapraklarım dokuluyor usul usul adım sonbahar