Ne zoruma gidiyor biliyor musun? Senden ayrılmak değil de .. O Lanet olası ellerini kim tutacak !? Ayrılıktan cok yalnızlık koyuyor insana Yalnızlık eski arkadaşıymış ayrılığın yeni oğrendim. Olsun ben iki eski dostu beraber misafir ettim. Virgulu kayıp Noktası kalın puntolu bir sevda taşıyor ceplerinden.. Bense kefenle(ye)miyorum heceleri! Recmettiğin seslerinin Ardı sıra sus-a-mıyorum! , DOGRULUK sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa DOĞAR . . . . Boşlukta Yaşarsın... Takmazsın...Kaybetmeyi goze alamazsın.. Hayatı tasarımla yaşarsın Kendi hayalini kendin Yıkarsın.. Sendin şeytandan bana gonderilen... Ve şeytan her dakika başında seni sevmem icin beni durtuyordu.. Kırdım kalemimi Hadi gotur kendini satırlarımdan Hadi git! Ben senin icin yanlış masaldım sense benim mızıkcı kahramanım İcimdeki cocuk oldu Buyudum! Ben Yine penceremin Onunde, Gozlerim o yıldızın ustunde * Belki de Bakışlarını Gorurum diye Kulağım Boş RuzgÂr Sesinde Bir umit Sesini getirir diye, Her gece, Her gece Bu boyle .. ♥ Bir karanlık geliyor yokluğunun ardından... Ne zaman guneş batsa bu son gecem... Diyorum vazgec Yalan dunyanın kohne saltanatından... Yetiştir bunca keder Bunca elem diyorum... Bu ne bitmez ayrılık bu ne bitmez ozlem diyorum... Bir gune actığımda gozlerimi .. Yalnızlığın yanı başımda oylece durup bakar oldu.. Geniş zamanla başlyan Cumlelerin aynı sen gibi.. Hepsi gercekleşmeyecek ruyalarım sanki .. .. Lanetlenmiş bedenimin kutsal kullerinde .... Kayıρ ruhlar kendilerine bir yol buluyor .. .. Gunahlarım intihar susu vermişken sağımdaki meleklere .. .. Her biri cehennemde benim icin dua ediyor .. Sorarsam ne hissettiğini belki’siz kalırım bilirsem ne duşunduğunu keşke’m olur bir tane daha oysa ben yaşayamam "belki"siz ve sevmem "keşke"leri Senveben... Bilerek birleşik yazıyorum bari burada yan yana duralım be! Uslansan da Fark etmez Benim İcin Oldun. Dun Gece Son Gozyaşım Aktı ~ Hayata Dondum! Korkma de .. Kandır beni gerekirse ´ Sevdim bende .. Ama sakın ´sakın incitme .. Yıllarca cok incittim kendimi. Artık donsen de `donmesen de Ne cıkar beni ` sevmesen de Bir kadehim var bak elimde ` Hasretini iciyorum. Bir kez daha ; Kaybolan zamanın ´ harcanan emeğin & ___y u r e k t e n __ s e v m e n i n ____ ´ Ne kadar k ı y m e t l i olduğu bariz ortaya konuldu .. . Bana gozlerini yurt eyle .. Multecin olayım .. Kendi adına kimlik cıkart .. Ben biraz da sen olayım ..Susmaların Ne Cok Kalabalığı Varmış Meğer !.. Zaman Gecmezde - Gecilmezde İter Seni Arkandan, Duşurur Dizlerinin Ustune Kacar Elinden Saniyeler, Sacılır Yerlere... Gitsem, geri donuş yasaklısı, Kalsam 'Aşk’a firari giyinmiş muebbet zanlısı... Yeter ki sen ol… Muhur gibi yureğimde- dua gibi dilimde- Hayat gibi gozlerimde- nefes gibi dudağımda taşımazsam seni- Son’um OL… Nerede katıksız huzun kirsiz Sevinc nerede? her şey ic ice gecmiş doğrular varmış nerede? Bir hictim... Cok şey bekledin belki de... Şimdi beni hangi yanımdan susacaksın? Sessizlikte bir dildir.. Coğul susulur, Pusulur.. Sebepsiz sevmedim seni Sebeplerini de hic duşunmedim.. Butun Ben'lerimi Alıp Gececeğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Cok Hangisini İstiyorsan Once Onu Boğacağım İplerini Cekeceğim Sonuna Dek... Sozlerimi Geri alamam.. Yazdığımı yeniden yazamam.. Caldığımı baştan Calamam.. Bir daha Geri Donemem.. Kendimi bilmediğim bir sona hazırlıyorum Tum uğraşlar cabalar bunun icin Ah bir dinlenebilsem ağzında bir de susabilsem sana, avazım cıktığı kadar Ucurumun kenarındayım Hızır Bir dilberin kal'asının burcunda.. Kendime birikiyorum kendimi yabancılaştırarak kendime... Ac bir cocuğun hem ağlayıp hem de ekmek yemesi gibi bir şey bu ayrılık sonraları Katmerleşen bir acıyı katık etmek boğazında takılıp duran her şeye Biliyorum "yarın yeni bir gun doğacak" HikÂyeleri inananını kanatır en cok O yuzdendir sadaka vaatlere tenezzul etmeyişim Ucuz umutlar lutfetme adamlığıma Uslanmış değilim Islanmış olsam da gozyaşımdan Sakın Bakma Gozlerime.. Yuzsuzleştirir Gokyuzune! RengÂrenk anılarım vardı. Şimdi sen varsın Onların modası kalktı .! Duşlerimden kalk .. Git kendi duşlerinde yat ! Gunduz gozuyle soylenmeyecek masallar soylemişiz. Sabaha cıkmayacak sozler vermişiz meğer. Bir hayal kuşunun kanatlarında adını ruzgÂra yazmışız meğer. Şimdi arıyorum... Bulamıyorum. İcimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum... Oluyorum son kez yanımdasın. Son kez tutuyorum o ellerini. Gittin sen,tum gidenler gibi.. Tam beni tamamlayacağını duşunurken, yine ben eksik kaldım. Gulumseyişlerim takılı kaldı yureğimde. Sonu yok, ışığı yok bir yolda ıssız, sessiz kaldı sevdam. Ama sen gittin;tıpkı diğerleri gibi.. Dunya yalanmış artık anladım Sadece ruyalarım gercek Onlarda kayboluyor artık hepsi birer kabus oluyor Her gun karanlığımda boğuluyorum Ve yavaş yavaş bitiyorum… Bedensiz bir ruh gibiyim Dinle sesimi ruzgar sustuğunda .. Merhaba yalnızlık... Yine ben geldim... Yapacağım bir şey yok... O olmadığı surece en yalnızıyım evrenin... En mutsuzuyum... Ama Dedim Ya Hayal. Hayal İşte. Ne Olursa Olsun Guzel. Sen Varsın Bir Kere Sen! Kanıyorum.. Yaralıyım Uzak dur benden.. Sebebin olurum.. Yakanın olurum.. Ne Olursun Git benden.. Sessizce Limanı terk ederdi gozlerim Unutulmadı seninle yaşanan yıllarım Bir omur beklerken bitti birer birer hayallerim.. Ar damarını catlatırcasına her gun birileri ile veya En fazla bir kac ay birisi sonra bir diğeri ile , Aşkın her hassasiyetini ve her mahrem duygusunu ciğneyerek, ezerek Yaşamak mıydı aşk? Başka turlu olsaydı daha iчi olurdu tabi Mesela sen daha duzgun durabilseydin karşımda İnsaniyetsiz tarafının dirilişine musaade etmeseydin Ya da madem oyun oynuyorduk Hazır sen bu kadar kaptırmışken rolune kendini Perdeler kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine Oчle ki bende alkışlarla uğurlasaydım seni Hayal kırıklıklarıyla değil... Allah’ım bir kez daha yolumu duşurme onun yollarına ! Hic gitmemiş olmanı dilerdim , yurekten. En cok ne koyuyor bana biliyor musun? ozlendiğini bildiğin halde beni ozlemeyişin .. /.. Teslim olursun olume, Sessizce Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın .. Neden acıdır hayat.. Neden, nicin, niye... Senden sonra tum sokaklar tek adresim ~ Oznesizim Senden sonra tum cinayetlerin tek failiyim Hangi alfabe odunc verir harflerini acıma? Ki hangi lisana doksem anlaşılır ki feryadım? Seninle guzel nefes almak. Senin nefes aldığını bilmek guzel. Aşk seninle guzel. Guzel olan biziz aslında. Anlamını yitirmiş kelimeler seninle anlam buluyor. Sevgi sozcukleri bir sana guzel. Aşk seninle guzel. Olene dek ellerimden tut bizim bu yarınlar. Birleşen bu iki kalple sonsuza aşk ve mutlulukla.. Nefesim OL`ki Sen bittiğinde. Bende biteyim ` Nedense AŞK´tan bahsedilirken kullanılır hep -MİŞ'Li zamanlar! Perdeler hep kapalı, Ses yok Sen yoksun. Bir saat var her saniyede kimsesizliğimi yuzume vuran. Yuzum ; Kim bilir hangi acısına saklanmış aynanın. Lavaboma surukledim az once Tum ucuz rolleri… Susuyorum. İcimden cıkan lavların etrafı yangın yerine cevireceğini duşununce! Kilit vuruyorum dilime " Yan! " diyorum icime!" Sadece Sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum Gonlume! " Herkes mutlu olsun! Sen dayan! " Yureğin, yureğime vurulsun, seviyorum .. Ellerin ellerimi tutsun. Duşuyorum. Kucuktum .. Oyun gibi guzel sanardım aşkı.. Buyudum.
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İmzalık Sozler - 10 -