kaLbin haLa benimse geL benimLe;yureğin haLa bendeyse bu aşkı bitirme... NeffretLe kayßoLduN,AcıyoruM haLine EziK inSan SenDe unutuLduN..
O ßenim Gunde Kac Defa Nefes aLip Verdiqimi HesapLardı.ßenSe Simdi O' nun Kac KisiLe Nefes NefeSe KaLdıqını ßile HesapLayamıOrum.
#UmrumdıŞı Ozendiğiniz Hayatı YaşamakLa MeşguLum...
Bana bir seyler soyle yuzun varsa, kaderin ve senin *****ligin yan yana dursun bir kosede. Elinin sardigi beli anlat.. Koynuna giren bicimsizi, teninde terleyen serefsizi, onunla birlikte serefsizlesen seni anlat..
UtanmışLıkLarımı yOk Edsin deli OpuşLerin.
SayDım Kac Gun oLdu Saydım Kac Gece doLdu SayDım Her Gun ayRı Don iSterSen Don...
ßen ßir pALyAcoyum uFaciq quLumSemeLer aLtinda Cok ßuyuk uzuNtuLerimi SakliyaßiliOrm.
vEdA EtmedeN Gittn Ardina ßakmadin ßi An Olsun ßeLki o An vuruLdum yA'da ßen Arkami dOnmeden Sen kAyßoLdun ?
Cèññétê àlmázlàrsá bèñdé kàpïsïñdá î¢ërïm ..
ßeraßer yAtmaya Ne dErSin .. 1 Mezarda 2 ceset..
Kalßimin Atışı Nefes aLışım Seni cOk SeviOrm.
Søn bir gece daha cirkin øLaLim. AynaLara degiL, birbirimize bakaLim. Bir hayatti tutunamadik. geL øna bir søn yazaLim.
Tek Madde Anayasa Onerisi : '' Herkez Kafasına Gore TakıLsın..''
Hesabını Veremediqim Ne ßir Gunum Ne de Vicdanımı KirLetecek ßir Gecmişim Var..
Ge¢mi$e gotur ßeni, uLa$iLmayan Ø en derin sessizLige.. Huzne gom ßeni! adimi karaLa oLumun anLam kazandigi søguk mezar ta$Larina. gozya$LarinLa isLa ßeni, isLa ki damarimda ki (Kan) iLe akitayim vucudumun her ß1r nøktasina seni..
gîttîgînde kaLßîmîde aLdın, ßak ßende 1 hî¢ ßıraktın.
Nefretimi kuCumSeme,Dunyayı ßa$ina Yıkar Du$unceLerim.
Simdi SenSizLik'im Olumum Olacak.
Siner KanIma Dur SakIn Konu$ma yar GozumDen AnLa..
'Sana ihtiyacım var, geL' diebiLmekmis sevmek, Sana ''Git'' dedigimde anLadım. ve biri ''Git'' dediginde ''kaLmak istiyorum'' diebiLmekmis sevmek, 'Git'' dedikLerinde gittigimde anLadım. Sevgi emekmiş, emek ise vazgecmeyecek ama ozgur bırakacak kadar sevmekmiş, anLadım Super msn nickleri , super nickler Ge¢í¢í Âsm béní.kÂLící ôLdúr.bøynumun ízí kÂLsín yúrégínín ípíndé..
Uyu$tur kanimi ba$imi dondur ¿ yAtir dizLerine oMrumu SonduR.. Cekme dudAqiNi dudAqimdAN, neFeSim kesiLsin operek oLdur..!
Seni Kayßetmedim;Senden wAzqeCdim...
Sen ağLama dedin... Hani donecektin... Bir damLa gozyaşım biLe seninLe geLmedi