meraba arkdaşlar uzun suredir kullandım bi adresim var adresimi deiştirmekte istemiyorum sorun şu bu adres cok eski olduğu icin baya bi kişiyi ekledim sildim sildiler engellendim vs yaklaşık 1500 kişi fln wardı ben birisini eklediğim zaman ona ekleme talebi gitmiyo banada talep gelmiyo bazen gidiyo cok nadir 10 kişiyi enklediysem aynı anda 50 kişiyi sildiysem birisine fln gidiyo ekleme talebi geriye kalan 9 una yine gitmiyo online oldum zaman bile biri beni ekleyince yine gelmiyo her defasında baya baya bi kişiyi sildim şuan bile hala silmekteyim ve msnde 450-500 kişi fln kaldı ama hala aynı sorun başka bi adresden ekleyince karşı tarafa gidiyo aynı anda bu adresden ekliyorum ama gitmiyo arkdaşlar bunun bi cozumu varmı lutfen yardımcı olun. bu arada başkaları beni kişi listesine eklediği zaman beni uyar da acık onla ilgili bişey diil zamanında cok kişi ekli olmasıyla ilgili bi sorun ama kişileri azalttım sorun hala aynı silerken hotmail kişilerimden kaldırda diyorum anlık ileti kişisi olmayanlarda cıkmıyo onuda siliyorum yani napmalıyım bunun bi programı vs bi yolu warmı arkdaşalr lutfen yardım __________________