Bazı ANLAMLI Msn NiCKLERİ..
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Bazı ANLAMLI Msn NiCKLERİ..
-
26-09-2019, 23:30:00Bulutlara yukledim ozlemimi; şimşeklerle caktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla; kucuk melekler gonderdim seni opmeye geldilermi? » Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir.. » Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter. ben o ruzgarda olacağım. » Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır... » Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim! » Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter. » Eğer onun icin herşeyi goze alıyorsan, onu her an duşunuyorsan,onun icin ağlıyorsan,o senin icin tekse,o senin icin herşeyden değerliyse,onun bir gulmesi senin icin dunyalar demekse...siz aşıksınız... » Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana donerse zaten senindir, sana donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır. » Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın. » Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer. » Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi ruyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. » Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kacsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gokler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler. Alıntıdır. __________________