Biraz Nick Yorumlarınızı Bekliyorum
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Biraz Nick Yorumlarınızı Bekliyorum
-
26-09-2019, 23:29:28VakitLér iLérLiy0r"saatLér térLiy0r" sniN $u témßéL yuréin daHa néi béKLiy0r?? kmséé srmadnkaybLsam glgémdéhér$éi unudsam doNérmiim gériyé? aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yuRek kaC $ ? Cok mutLuyum ve mutLuLuqumu ßoza-biLme ihtimaLinin o kucucuk ßeyniNin uCundan geciRen Her kim oLursa oLsun du$unmeden harCarım ve du$unmeden siLerim! ßunu iyi ßiLin emi Artık kapıyı calan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dunyanın son gunu gibiydi sanki tum dokunduklarım eriyip gitti… Artık o kucuk cocuk değilim anne icime bir canavar yerleşti Uykusuz duşlerimle hicbir yerdeyim! Bu yuzun arkasında saklıdır başka bir ben Doğruyu soylemeyen, her şeyden bıkmış bir ben *( Şimdi fısılda! En buyuk cığlıkları atacak kadar sus Ayrılık herkese başka hediyeler sundu, Payıma duşen cocukluğum oldu Senden nefret etmeden olmek ist(em)iyorum; sakın donme! ''Biz" olmayı beceremeden senli benli oyunlar oynamamızdı birbirimizden uzaklaştıran bizi Su$ pRénsés ; kaPan iciné Kus pRénsés ; haykıR néfRéTini Git pRénsés ; yok oL ßu Dunyadan Cékmé Dunyanın KÂhRını ! UZAK DUR yakInImaaaaaa bu mesafeee benii bozaaaaarrr kimseLeeerr yana$masIn yaLnIzLIk payLa$ILmaz şupheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR Hayat bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur aLLah ko$tur ßén guLLérimi SoLdurdum Sén Papatyana İyi ßak! CeLLadın OLur Bensiz Gecireceğin Zaman [Ya$ayamazsın] ne kadar cabuk geldi ayrıLık oysa daha yeni baslamıstık bırbirimize nedensizliklerin ic cekişlerini dinLerken vedaLar bozdu suskunLuqumuzu sevmek icin mucadeLe et meseLa sevdiqini birdaha soLe her bakısında beni hatırla yıldızlar qozlerine takıLırsa qozLerine baktııqmı sakın unutma bir yaprak duşerse avuclarına ellerimdir sakın bırakma değiLim siZin qiBi oLmamDa gokDéLenLerDéN tukuRuCém suraTınıZa aLayIna x) sen bende ben oLursem oLursun sen oLursen ben zaten oLurum - aRTiSt mi?? DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda var^^ Kimse kusura bakmasın!Yanımda kimse kaLmasın ve kimse de surat asmasıN! KaL Dedim Gittin Benim HikayemDin Bittin ßeni hayaLLerimin ßittiği yere aSın! duşuNmek zoR geLdi daLdım yanlızlığa Siyah bile asaletini kaybetmiş yokluğunun karanlığında kadéri du$un, yaptıkLarını sonra??git vé aqLa!!! Cok ßıktıysan Hayattan ßir mézara git OLuLér iyi ßiLir Yasamak quséLdir Né masaLım , Né Dé ßir şiir KéLiméLéré AnLam YukLéméktén Vazgectim AnLatasım Yok , AnLayasım Yok séndé ßéndé Artık OyLésiné ßirisin iste Verildiyse Uzgunum Hakettiysem +r3p (Alıntıdır) __________________