BaBa NiCKLeR
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●45 Görüntüleme
-
26-09-2019, 23:29:23Her ne kadar sosyetenin ust basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her guzelde bir resmimiz vardır 12,5 devirdik bitmedi dahası var, kolaymı ole muttelası olmak soleyin torbacılar bu alemde bağlamaz bizi ne esrar ne exthacy hepimizin kafasını kırdı cigaramın nefesi senden baska senden baska alamam ben hickimseyi senden baska senden baska saramam ben hickimseyi pafta kufte Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede cakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaş ESRAR cekenlerdeniz!!! Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha cıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren cıkan belli olmaz...: Aşk dudaklarda kahkaha değil gozlerdeki yaşTIR,Maksat sevgi uğruna OLmek değil uğruna olecek sevgi bulmaktır Kimine gore kralız, Kimine gore yalan,Herkes rahat olsun biz adam gibi ADAMIZzz Cekmiş esrarı gozleri kanlı,sahilde yuruyor bir delikanli,boş gezmez belinde sılahi,sevdigine yurekten baglı cunku o DERELİİ DELİKANLI ...Ben buyuk davaların cocuğuyum...Sevdam buyuk olur ofkemde......Seversem destan kızarsam katliam olur........ Bizim rahat edemedigiz yerde kimse istirahat edemez,Keyife keder istedigine degil lan alayına gider! Soranlara yalanız,Bilenlere kralız,Şan sohret sizin olsun,Biz falan filanız!! Bu gece kendimden gecebilirim,Sokaklarda gezip icebilirim,Sanmayın bi ayyaş bir serseri,Yıllar onceki mazimdeyim GuLTePeLi severse kimse durduramaz,GuLTePeLi ağlarsa kimse gulduremez,GuLTePeLi giderse kimse bulamaz,unutma herkez GuLTePeLi gibi Olamazz..!: Mafyada Silahımı,Karakolda Resmimi,Ceza Evinde İsmimi,Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım,Herşeyden Vaz Gectim Ama Sende ASla Vazgecemem Aglamayı Ferdiden,Baglamayı Orhandan,İsyanı Muslumden,Titremeyi Azerden,Yıkılmayı Mahsundan,Sevmeyi ve sevilmeyi senden oğrendim !!!Kahretmişim hayatıma her gece iciyorum,Sevilmeden sevmenin cezasını cekiyorum!!!: Gonlunde yer yoqsa guzelim,Onemli degil ayaktada giderim :*****=) Bitanem beni artık iki yerde bulursun,Ya mezarlın karşısındaki meyhanede,Yada onun karşısındaki mezarlıkta Olumden korkma benden korktuğun kadar,Hayeller kur ama ben koyana kadar.. GuLTePe Merkez Kafasına Gore Herkes,Catılır Kaşlar,Kesilir Başlar,En Guzel AşKlar GuLTePeDe Başlar Aşk; İlkokulda Yurek kıpırtısı ,Ortaokulda dudak şapırtısı,Lisede yatak Gıcırtısı,Universitede coluk cocuk zırıltısıdır... !!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!! Bir gun kıyamet kopar coker karanlık,Allah bizi affetmez cok gunah aldık,Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,Butun carşı cehennemden kombine aldık Kaderde varsa duzulmek,Neye yarar uzulmek.. Aşkıma değerimi sordum,Dunyalar kadar dedi,Dunyanın değerini sordum,Beş para etmez dedi... •@•# «ººgokhÂñºº»Aş kta Hızlı Yolda Yavaş,Muslumcuyuz Arkadaş,Ne orhan ne ferdi kimse bilmez bendeki derdi soyle muslum baba NERDEN SEVDİM O ZALİMİ...?? Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Golge,İcinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum Beni gorup kendini sınama sadece gorebildiğin kadarım,Hayat bi kumarsa zarları ben atarım...!!! Şişşt orda duralım arkadas dikkat et laflarına, Sozlerin cok acık ucuk,Seni kaybeder GuLTepe sokaklarında bu cocuk!! Kapıcının cocuguyuz en azından babamız var,SİZ oros** cocugusunuz bundan beter daha ne var Sevdikce Sayende Gunahkar Oldum,Dinle Vefasız Baba Ne Diyor,Ağlamam Senin Hoşunamı Gidiyor,Şu Feleğin Gozu Kahrolsun Hic Yakamı Bırakmıyor,Muslum Baba Olmadan Bu Hayat Cekilmiyor. BeDeNiNiN BaKiRe OlMaSı OnEmLi DeĞiL..RuHuN FaHiŞe OlMaSıN...!!! Boş Yere Koşarken Hayat Yolunda,Ne Dertler Cekmişiz Bilenimiz Yok,Gozlerden Dokulen Gozyaşlarıyla,Eriyip Gitmişiz Haberimiz Yok Guller Arasında Bir Diken,Kırık Bir Masada İcki İken,Sahilde Oturup Denize Bakan,Bir MuslumCu Gorursen Beni Hatırla Aramayın Bizi Luks Meyhane Koşelerinde,Biz Aşk Şarabını Şişede İcenleriz,Sormayın Bize Aşk Nedir Diye,Biz Aşk İcin Can Verenlerdeniz Bizde sabah olmaz Bizde guneş doğmaz Biz Muslumcuyuz kızım Size gore bizle dost olmak size yakışmaz Toplumda hep tersleniriz Belkide sevilmeyiz Biz sadece sevdiklerimizin eseriyiz Sen olmasanda İstesende istemesende MUSLUMCUYUZ Ozlemesende Ozluyorum,Hic Gelmesende Bekliyorum,Ruyamda Seni Hep Goruyorum,Hala Seni Cok Seviyorum ..::BeN NeDeN DoĞMuŞTuM uNuTTuM aNNeM ::....::Her Gun 12'den Sonra Şarap Ekmek Sen ve Ben::.. Leş Kargalarını Seferber Gordum,Kimini Yer Kimini Bakar Gordum,******** Ellerden ******** Dillerden Şerefe Kalkan Nice Kadehler Gordum FaHiŞe GoNuLlErİn *****lİğİ kOyMaZ bİzE... bİzİ uNuTaNı BiZdE uNuTuRuZ *****Ce... Penceremin Perdesini Havalandıran Ruzgar,Denizleri Kopuk Kopuk Dalgalandıran Ruzgar,Gir İceri Usul Usul Beni Bu Derrten Kurtar... Bizi Eskiler Tanır , Yeniler Ornek Alır , Gorenler Anlatır . . . Son bir sigara icelim oyle git gideceksen ne olur yavaş ic yavaş ic donmiyeceksen Esrarım 3'lu Olsun,Hapım Bol Olsun,Şarabım Şişede Olsun,Tek Bir Sevdiğim Olsun SiGaRam SaNa BnZiYoRr İcErKn GoZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,cEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM..!!! BiZ MeCiDiYeKoYlU DeĞiLiZ kİ PaRaMıZ oLsUn, GuLbAğLı DeĞiLiZ kİ MaNiTaMıZ oLsUn,GuLTepeLiyiZz bIrAkTa KaFaMıZ gUzEl OlSuN (um)•@•#nİcKiNi bİLe GoRmEk İsTeMiYoRuM,iLeTi YaZmAsAn İyİ eDeRsİn,E-mAiLiM sAnA aĞıR mI gElDi,EnGeLlEdİm SeNi AfFeDeRsİn(um) İSTANBUL`U DUMAN ALMIŞ ETRAFINI ESRAR SARMIŞ GUZELLERİN İCİNDE BENİ SEVEN BİR YAR VARMIŞ KERPİCTEN DUVAR İ*NEDEN ADAM OLMAZ OLURSA ESRARKEŞ OLSUN ESRARKEŞ GONUL KIRMAZ ANAM BABAM YOKKİ EVİM BARKIM OLSUN HERGECE YASTIĞIMIN ALTINDA BİR CİFT CİGARAM OLSUN BİRDE ONU YAKACAK CAKMAĞIM OLSUN İSTANBUL`U YAKMAZSAM ANAM AVRADIM OLSUN... Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , èƒéndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , oLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..! Eqer Hayat Bir Gun Bize Oyun Oynayıp Seni Benden Alıp,Başkasının Kollarına Atarsa ; Seni Dansa Kaldıracak İlk Muzik Cenaze Marşım OLsun.!! GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..! Ben Hangi Sonbahar Akşamı kiminle Nerede Sevişsem Hala icimde ki Seni Aldatıyorum... BİRGUN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETİRİRİM SANA AKŞAM AYAZINDA TİTRERSEN GUNEŞİ GETİRİRİM SANA EĞER GONLUN BİR SEVGİ ARARSA KALBİMİ SOKUP GETİRİRİM SANA reziller utanin utanin reziller daha neler goreceğiz ne rezillikler yetmediğimi caldiğiniz bizim besteler ALLAH BELANİZİ WERSİN ULTRAVESTİLER fizik ile araştırdım, kimya ile cozdum, edebiyat ile soyluyorum seni cok seviyorummmmm Cndn ote sevmedkmi sni KANARYA Issız geclrde gittk deplasmnlra Ol dedinde olmedikmi senin uğrna FENERBAHCEM fda olsn bu cnlr sna!: ben taksici ahmet okutmak istiyosan babana rahmet paralar bozuk olsun bi zahmet,gaz fren şanzuman yapma bana asuman yoksa GOKHAN ABİN YAPAR SANA PANSUMAN BiR cErCeVe AsTıM oDaMa İcİ bOş OnEmİ yOk, NeDeN dİyE sOrMa NeYe BaKsAm SeNi GoRuYoRuM NaSıl oLsA FARKEDİLMEK İCİN FARK YAPMAK FARK YAPMAK İCİN İSE MEYDAN OKUMAK GEREKİR Her Şey Ustune Geliyorsa,Belki De Sen Ters Yonde Gidiyorsundur..! •$2•#Fe•$#2A2A66ne•$#55554Crb•$#7F7F33ah•$#AA AA19c e kıslar cipse benzer,uzaktan gorunce canın ceker ama yanına gittiinde PatTesS..!! Olum Her Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin,Savaş Sloganlarımız Kulaktan Kulağa Yayılacaksa,Ve Silahımız Elden Ele Gececekse,OluM HoŞ GeLdİ SeFa GelDi DUŞUNDURUCU SOZLER 1. Herkes, insanlığı değiştirmeye calışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından gecirmiyor.* 2. Basit bir insan zamanını nasıl oldureceğini, değerli bir insan da nasıl kazanacağını duşunur. 3. Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yuzulur nede uculur. 4. Sevmek, birbirine bakmak değil, birlikte aynı yone bakmaktır. 5. Bir fikrin acemi savunucusu, usta saldırıcısından daha zararlıdır.* 6. Toprağı alt ust etmeden bir şey ekilmez.* 7. Herkes aya benzer, cunku; herkesin kimseye gostermediği bir karanlık yuzu vardır.* 8. Mukemmel bir kadın buluncaya kadar evlenmeyen bir adamın Allah yardımcısı olsun, eğer bulursa daha cok yardımcısı olsun. 9. Taşı delen, suyun kuvveti değil, dalgaların surekliliğidir.* 10. Sakladığın sır, senin esirindir, acığa vurursan, sen onun esiri olursun. 11. Haklı olmak kral olmaktan daha iyidir. 12. Eğrinin golgesi de eğridir. 13. Akıllı adam aklını kullanır, daha akıllı adam başkalarının aklını da kullanır.* 14. Aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz. 15. Elmas yontulmadan, insan yanılmadan mukemmelleşemez.* 16. Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, cıkarıp herkese gostermez, luzumu olunca kullanır. 17. Parayı koleniz yapın, yoksa siz onun kolesi olursunuz. 18. İnsan duşeceği yere cıkmamalıdır. 19. Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır. 20. Paylaşılan sevinc iki kat olur, paylaşılan acı yarıya iner. 21. İhtiyacları yuzunden kuculmeyen insan buyuktur. 22. İnsanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insanlarda vardır. 23. Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.* 24. Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide cıktığında.* 25. Geleceği satın alabilecek tek şey, bugundur. 26. Ucurtmalar ruzgar gucuyle değil, o guce karşı uctukları icin yukselirler.* 27. Dunyada hicbir yol, kalp ile beyin arasında ki kadar uzun değildir. 28. Para her şeyi yapar diyen adam, para icin her şeyi goze alan adamdır.* 29. Umit iyi bir kahvaltı; fakat kotu bir akşam yemeğidir. 30. Dunya tuzlu su gibidir, ictikce susatır. 31. Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim.* 32. Her istediğini soyleyen, istemediğini işitir. 33. Herkes yanlış yapar, ancak aptallar yanlışlarında direnirler. 34. Savaşta dovuşenler den cok kacanlar olur. 35. Kabul edilen bir yanlışlık, kazanılmış bir zaferdir. 36. En yukseğe erişmek icin, en aşağıdan başlayın. 37. Hicbir zafere cicekli yollardan gidilmez.* 38. Mutluluk bizde olmadan başkasına verebileceğimiz tek şeydir. 39. Kucuk şeylere gereğinden fazla onem verenler, elinden buyuk iş gelmeyenlerdir.* 40. Hedefsiz gemiye hicbir ruzgar yardım etmez.* 41. Zaferin buyukluğu, mucadelenin zorluğu ile olculur. 42. İnsanın yalnız ekmeğe değil, şerefede ihtiyacı vardır. 43. Aptallarla tartışmayın. Gorenler aranızda ki farkı anlamayabilirler.* 44. Ozu doğru olanın, sozu de doğru olur.* 45. Gecmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha cok benzer. 46. En basit şey insanın kendisini kandırmasıdır; cunku insan genellikle istediği şeyin gercek olduğuna inanır. 47. Tatlı suyun başı kalabalık olur. 48. Bir bu gun, iki yarına bedeldir.* 49. Zor iş, zamanında yapmamız gerekip de, yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle meydana gelir.* 50. Hakikat belki yaşanır, fakat olmez. 51. Dosttan beklenen, yanlış davrandığımızda yanımızda olmasıdır. Doğru iken, herkes yanımızda olur.* 52. Ulkeler kılıcla alınır, fakat adaletle korunur. 53. Cozumde gorev almayanlar, sorunun bir parcası olurlar 54. İsteyin size verilecektir, arayın bulacaksınız, kapıyı calın size acılacaktır. 55. Uzak mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mumkundur. 56. İcki kadehinde, denizde boğulanlardan cok daha fazla insan boğulmuştur.* 57. Kadınlar, erkekler kadar başarılı olamazlar. Cunku onların hanımları yoktur.* 58. Para her şeydir diyen para icin her şeyi yapabilir. 59. Nasıl bir hayat yaşıyorsan, oyle olursunuz. Nasıl olduyseniz, oylede dirilirsiniz.* 60. Atalarının dindarlığı ile kurtulacağını zannedenler; babalarının yemesiyle kendi karınlarının doyacağını, icmesiyle susuzluklarının gideceğini, okumasıyla bilgili olacağını sananlara benzerler.* 61. Borc koleliğin başlangıcıdır. 62. Once insanlar binaları duzenler, sonra da binalar insanları. 63. Guzel soz soyleyen, kimseden kotu soz işitmez. 64. Guclu olan, zayıf yanını herkes den iyi bilendir; daha guclu olan zayıf yanına hukmedebilendir. 65. Yemine gerek gormeyecek kadar sozlerine sadık ol 66. Hayatın her anı bir karar zamanıdır. 67. Hakikate, yalnız bir yoldan gidilir, fakat ondan uzaklaştıran yol binlercedir.* 68. Tuhaf şey! Yabancılar girmesin diye evlerinin kapılarını kilitliyorlar; sonra da Televizyonlarını acıyorlar.* 69. Bir neslin kaderini, bir evvel ki nesil tayin eder. 70. Tecrube, herkesin hatalarına verdiği isimdir. 71. Buyuk acılar kadar bizi olgunlaştıran bir şey yoktur. 72. Gercek arkadaşlık sağlık gibidir, değeri ancak yok olduktan sonra anlaşılır. 73. Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. 74. Ya olduğun gibi gorun, yada gorunduğun gibi ol. 75. İyi kanunlar, vicdanların yazılmış şekilleridir. 76. Sevgi her zaman karşılık gorur, ki de.* 77. Fırtınalar insanın denizi sevmesine engel olamaz. 78. Yanşadığında cocuklarından bekleyeceğin şey, senin babana yaptığındır. 79. Aşağıda olan, duşmekten korkmaz. 80. Hicbir şeye gulmeyenle, her şeye gulenden sakının. 81. Dunyanın en yoksul insanı, paradan başka hicbir şeyi olmayandır.* 82. Ne kadar yaşadığımız değil, nasıl yaşadığımız onemlidir.* 83. Tek bir soru bin cevap dan daha guclu olabilir. 84. Hekimlerin yaptığı en buyuk hata, ruhu duşunmeden yalnız bedeni tedaviye teşebbus etmeleridir. 85. Herkes dunyanın nizama girmesini ister, fakat gayreti başkasından bekler.* 86. İnsanlar once para kazanmak icin sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak icin paralarını verirler. 87. İnsanın gozu karanlıkta da iyi gormez, fazla ışıkta da.* 88. Bilginin azı tehlikelidir.* 89. Buyuk ve Ustun insan daima memnun ve rahattır. Kucuk insan ise daima uzuntu ve telaş icindedir. 90. Elinizde alet olarak sadece cekic varsa butun sorunlar gozunuze civi gibi gorunur. 91. Zalimler icin yaşasın cehennem 92. Yaşamak bir dağa tırmanmak gibidir. Tırmandıkca yorgunluğunuz artar, nefesiniz daralır ama goruş acınız genişler* 93. Tembellik dunyada en buyuk israftır: hayatın israfı* 94. Duygularınıza sahip olun yoksa onlar sizlere sahip olurlar. 95. Okumasını biliyorsan, her insanın bir kitap olduğunu gorebilirsin. 96. Yalanı sokup atmadan gerceği dikemezsin. 97. Bir şey feda edilmeden, hicbir şey kazanılmaz. 98. Buyuk sahtekarlar kucuk ayrıntılarda doğrucudur. 99. Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene oğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kacınınız.* 100. Para iyi bir hizmetkar, kotu bir efendidir. 101. Hikmetli sozler taşa işlenen nakışlar gibidir. 102. Birinin kalbine girmenin iki yolu vardır. Kahkaha ve gozyaşı 103. Kuvvete dayanan adalet gucsuz, adalete dayanmayan kuvvet acımasızdır. 104. Eğri cetvel doğru cizgi bırakmaz. 105. Duşmanı affetmek, dostu affetmekten daha kolaydır. 106. Hepimiz aynı gok kubbenin altında yaşıyoruz, ama hepimiz aynı ufka sahip değiliz. 107. Mal cimrilerde, silah korkaklarda, kararda zayıflarda olursa işler bozulur. 108. Kendini yargılamak, başkalarını yargılamaktan daha zordur.* 109. Gecenin ne kadar uzun olduğunu ancak hastalar bilir.* 110. Dinini duzelten kişinin dunyasını da Allah duzeltir. 111. Bir şey icin dik durmazsanız her şey icin eğrilirsiniz. 112. Hırsızların en kotusu, başkasının zamanını calandır. 113. İnsan ne icin yaşıyorsa onun buyukluğu ve onemi kadar yukselir.* 114. Fakire sadaka veren Allaha borc vermiş olur. 115. Dostluk bir ruhun iki bedende yaşayabilmesidir. 116. Taş ve sopalar kemikleri, sozler kalpleri kırar. 117. İnsan ne soyleyebildiğini bilmeli, fakat her bildiğini soylememelidir. 118. Yiğitlik intikam almakta değil, tahammul gostermektedir. 119. En uzun yolculuklar bile, kucuk bir adımla başlar. 120. Erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar calışmaktan da zevk alamazlar. 121. Soz ucar yazı kalır.* 122. Karanlığa kufur edeceğine bir mumda sen yak* 123. İnsan dış gorunuşune gore karşılanır, fikirlerine gore uğurlanır. 124. En iyi nasihat iyi ornek olmaktır.* 125. En iyi tebliğ, tebliğ edeceğin şeyi yaşamaktır.* 126. Gozler kendilerine, Kulaklar başkalarına inanır. 127. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, başlayamazsınız. 128. İster mermi kullansın ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.* 129. Sınırı bir kere aşan icin artık sınır yoktur.* 130. Kimse, komşuya ihtiyac duymadan yaşayacak kadar zengin değildir. 131. Suyu hayal etmekle susuzluğunu gideremez, ateşi duşunmekle ısınamazsın. 132. Herşey ama herşey bir hatırlatma. Tabutlar... Bu kacıncı cağrı, bu kacıncı uyarı. İnsan duymuyor mu? Duymayack mı? koşun kurtuluşa diye ağlayan ezanları... 133. Pusulanın ibresi daima kuzeyi gosterdiği gibi, Muslumanda icine duştuğu her ortamda Allah'a yonelir. 134. Dunya yuzunde esenlik gozeten, dunya otesini gorebilmelidir. 135. Cozumde gorev almayanlar problemin bir parcası olurlar. 136. Haddinden fazla ofke gayedeki hikmeti yok eder. 137. Ağzında bal olan arının kuruğunda mutlaka iğnesi vardır. 138. Cok iyi, iyinin duşmanıdır. 139. Bir şeyin tamamını elde edemiyorsanız, tamamındanda vazgecemezsiniz. 140. Hakikati bulan, başkaları farklı duşunuyor diye onu haykırmaktan cekiniyorsa budaladır. 141. Bir adamın,benden başka herkes aldanıyor demesi guc şuphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa o ne yapsın. 142. Ertelemek Muslumların en kotu hastalığıdır. 143. Samimiyet olmadıkca Kuran kurtarmaz. Kuran'a uymadıkca samimiyet kurtarmaz. 144. Marifet iltifata tabiidir. 145. İslam'ın olmadığı yerde ahlÂk aramak; deve dikenlerinin arasında pirinc tanesi aramak gibidir. 146. İnsanı iki şey oldururmuş; birincisi sevmediği insanın silahından gelen mermi, İkincisi sevdiği insandan gelmeyen ilgi. Verildiyse Uzgunum +rep Hakettiysem (Alıntıdır!!) __________________