Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin paramiz olmasada cebimiz de her kahvede masamiz , her kavgada şeklimiz her kızda bir resmimiz vardir” Dunyada hicbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz. Gécici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum ZanNeDrsNki SerSeri AğLamAz, SerSeri ßi KyBolDumu oNu kMse ßulAmaz, Dinle, Şehirlern ASİ KIZI hc kMse SerSeri gbi AŞIK OlAmz KaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM ßeNi..! Alma beni karşına KAN karışır gozyaşına! Ben hayata tek geldim,tek giderim.Bu dunyada bi Allahı bi kendimi bilirim.Zamanında sevdiklerimi tek tek silerim.Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım.Değer vereni hayatıma sokar,vermiyenin hayatına sokarim.Bugun ağlar yarın susarım.Gozumdeki her damla yaşın hesabını gun gelir sorarım konu$acaksan oyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan oyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen oyLe 0ßir Gitki oLumu Unutayim Ama SevecekSen oyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yureğimde Yaşatayim Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.. Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!! GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM şiiişt sessiz olun yerin kulagı vardır, benimde kulagım var ben yermiyim yemem Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz. (%)SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim(%) Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once 100 dilde seni seviyorum
Turkce SENI SEVIYORUM ingilizce I love you Almanca ich liebe dich Fransizca Je t`aime ispanyolca Te quiero italyanca Ti amo Arapca 'uhibbuki (bayana); 'uhibbuka (erkege) Bengali aami tomake bhalobhashii Bosna Volim te Cantonese Ngo oi ney Chickasaw Indian Chiholloli Hirvatca Ja Tebe Volime Danimarka dili Jeg elsker dig Felemenk-Hollanda Ik hou van jou (Hollanda); Ik zie u graag (Belcika); Ik zeen a toch zu geire Eskimo Akoolook Estonya Ma armasten sind Fince Mina Rakastan Sinua Fransizca Je t'aime; Je t'adore Irlanda Ta gra agam ort Iskocya Tha gradh agam ort Yunanca s'agapo' Hebrew Ani ohevet otcha (Erkege) Ani ohev otach (Bayana) Hindistan tumse meine pyar kiya Macaristan Szeretlek Endonezya saya sayang kamu Japonca Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu Kore Sa rang hae yo Latince Te amo Malaya dili Saya cintakan mu; Saya sayangkan mu Kuzey Cin Wuo Ay Ni Norvec jeg elsker deg Polonya Ja cie kocham Romence Te iubesc Rusca Ya tebya lubliu Ispanyol Te adoro Isvec Jag älskar dig Arnavutca Te Dua Vietnam Anh yeu em (Bayana) Em yeu anh (Erkege) Farsca Tora dust darem
Sormayın Nereye... Cennete mi bilmiyorum... Yalanlarınızın ve bombalarınızın ulaşamadığı bir yer var... Var ve ben oraya gidiyorum... Oyle yalnız, oyle bir başıma, Oyle Allah'la.......
ayRıLık oLum gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez.
Al Han¢eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im Dônûpte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa *****Lik Søn Møda
FLAŞ FLAŞ FLAŞ ISPANAK İLİNİN MAYDANOZA BAĞLI ACIBİBER KOYUNDE ACIBİBERLERİN PUSU KURARAK ŞEHİT ETTİĞİ 17 PATLICAN TORENLE MUTFAĞA VERİLDİ. OLAYDA YARALANAN 7 BİBER TENCERE DEVLET HASTAHANESİNE KALDIRILDI. OLAYDA 8 UZUN NAMLILI PIRASA,3 GOZ YAŞARTICI SOĞAN VE PATLAMAYA HAZIR 5 KİLO MISIR ELE GECİRİLDİ KOY MUHTARI KARPUZUN VERDİĞİ BİLGİLERE GORE SALATALIĞIN YOĞURDUN SALDIRISINA UĞRAYARAK CACIK OLDUĞUNU BİLDİRDİ.. yok artık

Gunş dogmayınca sondu sanma,yağmur yağmayınca kurudu sanma,aramayınca unuttm sanma.Gunş olur doğarm,yağmur olur yağarm kontr olunca ararm)
bugun 2 kişi seni sordu cep numaranı istediler verdim seni nasıl bulacaklarınıda tarif ettim kızmadın değil mi bana?seni ısrarla gormek istediklerini soylediler.beni nereden tanıdıklarınıda bilmiyorum.cok samimi davrandılar sanki 40 yıldır arkadaşmışız gibi?bu gece yola cıkacaklarmış hazırlıklı ol?sana cok iyi bakacaklarını soylediler.onlara inandım.isimlerini sordum birinin adı MUTLULUK diğerinin adı SEVGİYMİŞ hep senle kalacaklarmış...

BİR CANAZE ARABASI ŞOFORU Bİ KIZA HİŞT GELSENE ARABAYLA GEZELİM DEMİŞ KIZDA HADİ BE DİYİNCE ADAM SEN NE DİYOSUN BE MİLLET BU ARABAYA BİNMEK İCİN OLUYO OLUYO DEMİŞ=)=)=)=)=)
Eger aska bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim. , eğer beğendiyseniz devamı gelir bye __________________